Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rab u znaku sporta i zabave – ovog vikenda starta 6. Rapski triatlon
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 04 Lipanj 2014 14:08

Ove subote, 7. lipnja 2014. u organizaciji Triatlon kluba Rab iz Raba i suorganizaciji Triatlon kluba Rival iz Rijeke održava se 6. Rapski triathlon.

Utrke počinju od 14.00 sati, a ove godine očekuje nas pet utrka; aquatlon za djecu, triatlon za djecu, supersprint triatlon, glavna utrka u sprint triatlonu i utrka štafeta u sprint triatlonu. 

Start i cilj svih utrka je na obali ispred Hotela Padova. Pliva se u akvatoriju uvale “Padova 1”, bicikla se vozi iz uvale “Padova 1” do trajektne luke Mišnjak, a trči se iz uvale “Padova 1”, šetalištem oko gradske luke, po rivi.

Prema dosad pristiglim prijavama očekuje nas jedna vrlo uzbudljiva sportska subota u Rabu. U utrci aquatlona djeca će 50 m plivat i 500 m trčat, u utrci tratlona za djecu 50 m plivat, 2000 m vozit biciklu, 500 m trčat, u utrci supersprinta za mlađe kadete-kinje i kadete-kinje 375 m plivat, 10 000 m vozit biciklu, 2500 trčat i u glavnoj utrci sprint triatlona plivat 750 m, vozit biciklu 20 000 m i trčat 5000 m. 

Organizator se potrudio pripremit bogat sportski i zabavni program. Tako, građani i rekreativci moć će se utrkivat u utrci štafeta u sprint triatlonu, a na rivi ispred Hotela Padova organizirano je natjecanje u pripemi kotlića. 

Raspis utrke sa propozicijama i nagradama mogu se preuzet na službenim stranicama Hrvatskog triathlon saveza  http://www.triatlon.hr/index.php/natjecanja-izvjestaji/item/231-raspis-rapskog-triatlona 

Utrka se održava pod pokroviteljstvom Grada Raba, TZ Grada Raba TZ Lopara i Zajednice športova PGŽ, a osim natjecatelja iz Hrvatske očekuju se netjecatelji iz Slovenije i Njemačke. 

Za sve koji planiraju vikend provest na uzbudljiv način sa puno sporta i zabave pozivamo da se upute prema Rabu. Oni koji se nisu još okušali u triatlonu preporučamo da naprave sprint štafetu od tri člana od kojih će jedan plivat, drugi vozit biciklu i treći trčat. Prihvati izazov ! Vidimo se na Rabu ! 

Utrke startaju prema slijedećem rasporedu: 

Start utrka i proglašenje pobjednika  je prema slijedećem rasporedu: 

13.50 Svečano otvaranje 6. Rapskog triatlona; pozdravni govor Gradonačelnice Grada Raba, Direktora TZ Grada Raba i Direktora Utrke

14.00 Start utrke - aquatlon za djecu

15.00 Start utrke - triatlon za djecu

15.30 Start utrke - supersprint triatlon

15.40 Proglašenje pobjednika – aquatlon i triatlon za djecu

16.30 Start utrke - sprint triatlon

16.50 Proglašenje pobjednika - supersprint triatlon

18.20 Završetak utrke sprint triatlona

18.15 Otvaranje zone izmjene i večera

19.00 Proglašenje pobjednika po kategorijama, štafeta i pobjednika sprint triatlona                                                                       

20.00 Završetak programa utrka 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.