Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rafting spust Dravom
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 12 Siječanj 2011 17:24

 

I ove godine rafting klub Matis White Water iz Varaždina, u suradnji sa ekološkom udrugom Zeus organizira zimski spust za sve zaljubljenike u prirodu i veslanje. 
 
Poruka koju namjeravaju odaslati ove godine povezana je sa devastacijom u režiji Hrvatskh voda, koja kane prokopati kanal kroz ornitološki rezervat “Veliki Pažut” čime će se uništiti naš prirodni biser i posljednje prirodno ušće dviju većih rijeka u Europi - Mure i Drave. Krivudajuću Dravu pretvorit će u ravni kanal i ušće će u potpunosti nestati! Još jednom pozivaju se svi ljubitelji prirode i veslanja da se odazovu, te upotpune odličan ugođaj koji nam Drava nudi i u zimskom periodu.

2010. je na Zimskom spustu sudjelovalo više od 30 ljudi u zimskoj avanturi koja je unatoč iznimno hladnoj Dravi prošla u odličnoj atmosferi, a zimski krajolik Drave sa dabrovim nastambama i rijetkim pticama je podsjetio sve sudionike spusta koliko je priroda zaista lijepa kad je netaknuta od strane čovjeka i urbanizacije. 

Ovogodišnji spust će se održati 15.01. sa vremenom polaska  u 11 sati na deravacionom kanalu jezera Donja Dubrava. Planirani završetak je oko 15 sati na kupalištu kod Legrada, više informacija i prijave na mobitel 091 1234 629

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.