Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Regata Labinska republika 10. - 12.5.2013.
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 07 Svibanj 2013 14:40

8. regata “Labinska republika” održati će se od 10. do 12. svibnja 2013. U sklopu regate u subotu 11.5. održati će se manifestacija Rabački dan sporta u organizaciji svih rabačkih klubova, a povodom 50. obljetnice nogometnog kluba Rabac, 40. obljetnice jedriličarskog kluba Kvarner, 40. obljetnice ronilačkog kluba Rabac i više od 30 godina tenis kluba Rabac.


Pozivamo vas da uživate u prizorima brojnih jedara uz sport, glazbu i zabavu na rabačkoj rivi. Popratni program namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 10.5. u večernjim satima u šatoru na novoj rivi. 

U subotu ujutro program započinje likovnom radionicom za najmlađe na temu jedrenja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov regate. 
U sklopu manifestacije Rabački dan sporta održati će se na novoj rivi škola tenisa za najmlađe, demonstracija podvodnih vještina i nogometna utakmica za selekcije U9 i U11 između NK Rabac i nogometne škole “Prvi gol”. Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o aktivnostima rabačkih klubova i sportovima - jedrenju, nogometu, ronjenju i tenisu. Navečer je po programu fešta uz nastup KOKTELSA. 

U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima. 

Regata Labinska republika i ove je godine druga u nizu regata koje se boduju za 6. Kup Hrvatskog primorja.

 

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.