Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sljeme Snow Impact
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 17 Siječanj 2012 18:43

Sljeme Snow Impact bit će najveće okupljanje ridera iz Hrvatske i regije, a svoje prvo izdanje doživjet će 4. veljače ove godine na Činovničkoj livadi na Sljemenu.

Zagreb napokon dobiva događanje vrijedno pažnje svih ljubitelja snowboardinga. Sljeme Snow Impact bit će najveće okupljanje ridera iz Hrvatske i regije, a svoje prvo izdanje doživjet će 4. veljače ove godine na Činovničkoj livadi na Sljemenu. 

Rideri će se natjecati na Burn Rail Session Contestu, na kojem će se setup sastojati od Rail i Ledge elemenata u nizu od 15 stepenica. Dobitnika novčane nagrade od 1.000 eura izabrat će etablirani suci iz regije, a prijave će biti otvorene za sve ridere na samom mjestu događanja. Osim glavne nagrade, koju za najboljeg i najkreativnijeg natjecatelja osigurava glavni organizator Burn, partneri događanja pripremit će vrijedne nenovčane nagrade za drugo i treće mjesto. 

Sljeme Snow Impact nastao je kao dio Burn Snow projekta, koji teži poticanju kreativne energije talentiranih ridera iz cijelog svijeta. Posjetitelji događanja imat će priliku putem live straminga na Sljemenu pratiti i Air&Style natjecanje, koje će se paralelno odvijati u Innsbrucku. Air&Style je jedno od najvažnijih snow contesta u Europi i svijetu, koje okuplja najvještije svjetske ridere u žestokoj borbi za prestižni Ring of Glory. Po završetku Burn Rail Session Contesta i prijenosa finala Air&Stylea, program će biti nastavljen večernjem nastupom CFSN Dj's na otvorenom. 

Sljeme Snow Impact počinje u podne, kada kreću prijave i isprobavanje staze za sve zainteresirane ridere, dok će posjetitelji istovremeno imati priliku samostalno se okušati u snowboardingu zahvaljujući besplatnoj školi ( osigurane daske, vezovi, buce i instruktori za djecu i odrasle ). Generalni pokrovitelj Burn i partneri pripremaju niz dodatnih sadržaja i nagradnih igara za goste i ljubitelje boardanja, a besplatni shuttle service cijeli će dan posjetitelje prevoziti do mjesta događanja. 

Sljeme će prve subote u veljači tako postati idealno mjesto za ljubitelje snowboardinga, snijega i zabave, te se nadamo kako će nakon toga dobiti i stalnu adekvatnu stazu za ovaj, sve popularniji, olimpijski sport.

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.