Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sljeme Trail Kružok - 3. kolo - Džunglograd Trail
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 10 Srpanj 2014 11:42

Ovaj vikend je novo kolo Sljeme Trail Kružoka, treće ove sezone i zadnje prije ljeta (ljeta? da, znamo, vani ne izgleda kao ljeto). Za one koji ne znaju, Kružok je serija kratkih trail utrka na području Medvednice. 

Ove godine organizatori su pripremili 6 utrka s dobro označenim stazama tako da ne morate misliti na kartu i da se možete prepustiti trčanju kroz šumu. Lokacije se mijenjaju svako kolo, a dužina trka bi trebala biti u rasponu od 7-10 km s ne više od 500m uspona.  Preferiraju se uske vijugave puteljke i pokoji širi put da vam olakšaju pretjecanje. Možda se zalomi i koji komad makadama, a cesta se izbjegava. Na svakom kolu sudionici sudjeluju u tomboli za koje je nagrade osigurao Sport LAB. Pobjednici dobivaju unikatne medalje (i slavu, naravno). :)

U nedjelju na planinarskom domu Runolist, start je u 10:00, ali dođite ranije da podignete svoj broj. Staza je dugačka oko 10km i ima oko 500m visinske razlike, ali razlomljene u nekoliko uspona (i silazaka). Prelazi se preko nekih poznatih Sljemenskih staza, ali većinu vremena ćete biti na manje popularnim stazicama i putevima, a dio vremena i izvan staza. :) U nekom trenu zaboravite da ste na Sljemenu, više vam se čini da ste u nekoj džungli...

Detalji:

13. 7. 2014. – nedjelja– start u 10:00

Preuzimanje brojeva: od 9:00 – 9:45h

START: 10h

CILJ: do 13h

GDJE: Planinarski dom Runolist

HRANA: Hrane i pića ima u domu, u vlastitom aranžmanu.

STAZA: označena cijelim putem i na svim skretanjima. Trči se označenom stazom (ili šumom) bez namjernih kraćenja i poštujući fair-play.

Dodatne info: pratite na https://www.facebook.com/SljemeTrailKruzok

PRIJAVE: http://racebase.hr/hrv/utrka/163/prijava_na_utrku

Startnina: 30 kn za online prijavljene, 40 kn za prijave na dan utrke.

Dužina staze: 10km (ima malo više od 10km, ali zbog pravila koje smo sami sebi nametnuli to ne smijemo službeno priznat)

Uspon: 500m (ima i malo više od 500m uspona, ali ne puno :))

 

Ako se ne možete pridružit ovaj vikend, sljedeći termini su:

- 24.8. - nedjelja

- 21.9. - nedjelja

- 8.10. - srijeda (neradna)

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.