Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Snježna kocka- sasvim drugačiji snowboarding projekt
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 02 Studeni 2010 11:48

Volite snowboarding ili možda ste samo ljubitelj umjetnosti, u svakom slučaju nacrtajte se u subotu 06.11. u 15h na svečanom otvorenju instalacije „Snježna Kocka“ u City Centru One i pokažite da postojite.

"Snježna Kocka“  jedan je sasvim drugačiji snowboarding projekt, umjetnički projekt i humanitarni projekt. Cilj projekta je odvesti što više djece, štićenike Dječjih domova u besplatne snowboard školice na Sljemenu.

„Snježna Kocka“ je ujedno jedna originalna umjetnička instalacija, spoj umjetnosti i sporta.
Mislite da smo spojili nespojivo?
Kada vidite ovu instalaciju znat ćete da osim što je snowboarding najljepši zimski sport, ujedno su snowboard daske, svojim dimenzijama idealne za umjetničko izražavanje.
Snježnu kocku čine četiri ključna elementa:
- Umjetničko djelo velikana hrvatske likovne umjetnosti, akademika EDE MURTIĆA, „Cvijet“ grafika velikog formata.
- Umjetnički triptih, tri ARTEC snowboard daske koje su u Elanovoj tvornici izrađene sa originalno otisnutom grafikom u gornji laminat daske. Tri daske posložene zajedno na bijeloj podlozi ponovo čine grafiku „Cvijet“. Daske su tri vrhunska freestyle ARTEC snowboarda s popunom funkcionalnošću. Ovu jedinstvenu priliku da imamo Murtića prenesenog na ovakvu podlogu, možemo zahvaliti Fondaciji Murtić.
- FLOW 24 Real, par jedinstvenih snowboard vezova izrađenih u FLOW tvornici, originalno optočenih 24 karatnom pozlatom. Radi se o potpuno funkcionalnoj izvedbi najboljih FLOW NXT FS snowboard vezova.
- Četvrti element ste svi Vi koji ćete svojim prisustvom na otvorenju podržati ovaj projekt, a neki od vas će se možda i aktivno uključiti.
Uključit se možete na više načina, jedan je aktivnim uključivanjem u Humanitarnu Aukciju ili se možete uključiti kao lobist koji će nam pomoći da nađemo što više zainteresiranih fizičkih osoba ili poslovnih subjekata, korporacija koje će se uključiti u aukciju „Snježne Kocke“ te nam tako pomoći da dođemo do cilja i odvedemo što više djece iz Dječjih domova u snowboard školicu na Sljemenu. Svi elementi instalacije bit će ponuđeni, 26.11. na prodajnoj aukciji kao integralna cjelina.

Svečano otvorenje, subota 06.11. u 15 sati

 

Instalacija „Snježna Kocka“  bit će postavljena u City Centru One, sa svečanim otvaranjem projekta 06.11. u 15 sati, kada će naši gosti, vrijedna imena hrvatske snowboard scene na čelu s heroinom hrvatskog ženskog bordanja, Half Pipe ridericom Morenom Makar, djevojkom koja je ostvarila vrijedne rezultate na svjetskoj i europskoj sceni. Uz nju tu će biti članovi Cro Snowboard Poola kao i članovi Zbora Učitelja i Trenera Snowboarda Hrvatske, te predstavnici ARTEC i Elan snowboardsa s internacionalnim team vozačima i gospodin Ranko Murtić ispred Fondacije Murtić.

Organizatori i partneri
Organizator ovog projekta je Surfmania Team uz partnere: City Center One, CITROËN, LENOVO , Elan snowboards, Artec snowboards, Fondacija Murtić i naravno Surf Shop vaš najbolji snowboard shop. Posebno bi se zahvalili svim prijateljima koji su nam pomogli da ovaj projekt od početne ideje u prosincu 2009. dobije ovu finalnu formu.Organizacija aukcijskog nadmetanjaPredmet aukcijskog nadmetanja  je cjelokupna instalacija (grafika + 3 snowboards + 24karatni vezovi) uz početnu cijenu od 20.000 kn. Krajnji rok prijave u aukciju je 20.11.2010.Za sve dodatne informacije molimo vas obratite nam se na E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na Mob +385(0)98232677

 

 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.