Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
TTK Strka najavljuje - Biokovo veritkalu
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Marko Herman   
Srijeda, 20 Svibanj 2015 11:54

Ishodati ili istrčati jedan kilometar većini ljudi nije neki problem i taj zadatak će obaviti u prilično kratkom vremenu. Međutim savladati jedan kilometar vertikalno je puno teži zadatak. Najspremnijim svjetskim sportašima da bi savladali tih 1000 metara visinske razlike treba oko 30 minuta.

U subotu 30.05. u organizaciji Trail i treking kluba Strka i pod pokroviteljstvom TZ Baška Voda, a uz podršku Parka prirode Biokovo  održati  će se jedna takva utrka na Biokovu.
Točnije, start će biti u Bastu (Općina Baška Voda) i jednim od najljepših dijelova Biokova, stazom u dužini od 3.6 km i s 1000 metara uspona završiti pokraj lovačke kućice na Osičinama.
Staza će u cijelosti biti obilježena trakicama tako da ne treba znanje orijentacije. Svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti online do 24.05. na www.stotinka.hr.
Nakon toga moguća je prijava na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ali tada organizator ne može garantirati da će se dobiti majica. Startnina je 50 kn za članove TTK Strka, a za sve ostale 75 kn. Natjecatelji će u cijenu startnine dobiti majicu, okrepu na cilju, topli obrok kad se spuste natrag u Bast, besplatan ulaz u PP Biokovo i osiguranje na stazi od strane HGSS-a. Najbolji će dobiti vrijedne nagrade sponzora Filomena spa.

Detaljne informacije o utrci možete vidjeti ako kliknete OVDJE 

 

Za bilo kakva pitanja možete se obratiti na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na 0981829644, a sve tekuće novosti i dodatne informacije možete pratiti na Facebook stranicama https://www.facebook.com/BiokovoVertikala?ref=hl ili na https://www.facebook.com/TTKSTrka?ref=hl

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.