Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
1. kolo XC Dalmatinske lige
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 13 Listopad 2016 20:43

Nedjelja 16.10.2016. u organizaciji BK Aks održat će se treći po redu brdsko-biciklistički maraton, ujedno i 1.kolo rekreativne XC zimske lige Dalmacije. 

Planirani start utrke je u 12.30 ispred zgrade Općine u Stankovcima, a kako bi izbjegli gužve na prijavama i podjeli brojeva za ligu organizator moli sve natjecatelje da dođu ranije.
Iza utrke predviđena je dodjela nagrada i priznanja, kao i ručak za sve natjecatelje i njihovu pratnju.
Raspis utrke pogledajte OVDJE, a organizator kaže da je staza lagana kako i priliči početku Lige, nekih 28 km i oko 180 metara visinske razlike...
Šta rekoše naši najbolji biciklisti koji su već vozili... brza je ka metak, nema odmora, tako da neće nedostajati uzbuđenja i adrenalina.
Pozivamo sve koji imaju ispravan MTB bicikl i kacigu da se pridruže i odmjere snage s najboljim biciklistima iz cijele Dalmacije, a i šire! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.