Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
3. kolo Strka trail lige na izvoru Jadra
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 18 Siječanj 2016 21:54

Protekli vikend trkači koji su se usprkos buri koja se sjurila s Klisa pojavili na startu 3. kola Strka trail lige sponsored by Easy Going Store, imali su priliku uživati u stazi za koju velika većina zasigurno nije ni znala da postoji.

Nakon starta kraj starog socijalističkog mastodonta, tvornice cementa, u okruženje koje bi se moglo opisati kao stotinu nijansi sive, staza se vrlo brzo popela u zelenu oazu te preko ostataka starog vodovoda vodila prema izvoru Jadra, uspinjala strmo do crkcice Sv. Jure, te dalje dijelom ostataka trase sinjske Rere do novouređene šetnice kroz Kliško polje preko idiličnog pejzaža s potocima i mostićima. Lokacija je bila ugodno iznenađenje za sve natjecatelje.

 

Ni u ovom kolu Marin Koceić i Katarina Kokan nisu dozvolili iznenađenje i iako je sve izglednije da će biti i ukupni pobjednici lige, situacija s bodovanjem neće im dozvoliti da se opuste jer posljednja utrka, Marjan trail koji će se 13.02 2016. održati u Splitu nosi više bodova.

 

Trasa ovog kola bila je nešto duža, 6300 metara, tako da je prvoplasirani Marin Koceić završio za 27. minuta i 53 sekunde, dok je najbržoj ženi Katarini Kokan, trebalo 37:42.

Drugi u cilj ušao je Ivan Kovačev, dok je treći Srđan Oršulić. Iza Katarine, kao druga žena u cilj ušla je Made Žeravica, a treća Vanesa Stipanov.

Slijedeće kolo održava se 23.01. u kanjonu Cetine, na poučnoj stazi Sv. Leopolda Mandića.  

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.