Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Akro-trčanje na četvrtom kolu Cross Lige Beretinec
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Jelena Sekelj   
Nedjelja, 17 Siječanj 2016 20:44

U subotu (09.01.2016.) se u Beretincu trčalo, klizalo, padalo… Kombinacija bljuzge i snijega na stazi ovo je kolo učinila najzanimljivijim do sada. 

Iako su vremenski uvjeti obeshrabrili neke od dosadašnjih natjecatelja lige, u subotu se na startu ispred Seoskog gospodarstva Canjuga u Beretincu našlo 52 najhrabrijih natjecatelja. Da su uvjeti na stazi bili teški, pokazuju i rezultati natjecatelja.

Sa vremenom 15:53, Marko Novak pobijedio je na utrci na 3km te je tako potvrdio svoju vodeću poziciju. Mario Horvat ciljem je prošao drugi i ostvario rezultat 16:46, dok je treći bio Edi Petak sa vremenom 18:14. Na utrci od 3km od žena je najbrža bila Ivanka Horvat, sa rezultatom 21:17. Jasna Šprem Gušić, trenutno vodeća među ženama, ciljem je prošla druga nakon 21:59. Jasna Gabrić utrku je završila treća, sa vremenom 23:39.

Posebno teško bilo je natjecateljima na 6 km, koji su trčali dva kruga. Padovi, proklizavanje, propadanje u mlake vode i blato obilježili su drugi krug utrke, nakon što je stazom u prvom krugu prošlo svih 52 natjecatelja. Tako je Josip Meštrić, najbolji u ukupnom poretku i nedostižni pobjednik i ovog kola, utrku završio za 30:37, a inače drži rekord staze od 26:27. Nino Vinković bio je odličan drugi sa vremenom 34:00. Treće mjesto pripalo je Šomođi Vanji, koji je utrku završio za 34:28. Među ženama pobjedu je odnijela Dina Androić sa vremenom 40:05. Druga je bila Jelena Sekelj, koja je utrku završila za 41:42. Smiljana Janžek, trenutno vodeća u ukupnom poretku, sa vremenom 48:54 osvojila je treće mjesto.

Posljednje kolo Cross Lige Beretinec biti će 23.01.2015. u 14h, ispred Seoskog turizma Canjuga. Nakon utrke će se održati i proglašenje pobjednika, za koje je nagrade osigurao sponzor lige GIANT. SRD Sjeverozapad i BBK ASI pozivaju sve ljubitelje trčanja da im se pridruže na završnom kolu i druženju nakon utrke.

Rezultati četvrtog kola i ukupni poredak nalaze se na OVDJE 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.