Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Avantura na Cetini i Sinjski izazov
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Petar Mandac-Peca   
Četvrtak, 21 Travanj 2016 10:54

Klub avanturističkih sportova „Cetina Adventure“ već šestu godinu zaredom organizira međunarodnu pustolovnu utrku  „Cetina Adventure Race“.

CAR je utrka na kojoj zaljubljenici u avanturističke sportove imaju priliku upoznati Cetinski kraj u svim njegovim nedovoljno istraženim dijelovima, uživati u ljepoti krajolika i dobro se zabaviti.

Osim svladavanja prirodnih prepreka i nametnutih izazova, uz suočavanje s nepredvidljivim vremenskim uvjetima, Cetina Adventure kao timsko natjecanje ohrabruje i jača zajedništvo sudjelovanja u paru te potiče zdrav duh u zdravom tijelu. 

Utrka prolazi kroz rijeku Cetinu, divlji krajolik dijela Kamešnice i Dinare, a natjecatelji  kroz  kajakarenje, plivanje, vožnju MTB-a, penjanje, absail, skokove sa stijena u vodu, prelazak preko užeta imaju prigodu testirati svoje granice izdržljivosti, snagu volje te pokazati kako pobijediti ne znači doći prvi do cilja. 

Fond nagrada iznosi 10 000 kn. Prijave za „Cetina Adventure Race“ otvaraju se 01.05. do 15.05.2016.

Vidimo se na startu kod Doma mladih u Sinju (disco club Piccadilly) 04.06.2016. u 07:00.  

Osim pustolovne utrke klub organizira i urban challenge „Gradski izazov Cetina adventure“ na kojem sudjeluju i cijele obitelji. Izazov je osmišljen na način da uz pomoć karte i uputa sudionici trebaju pronaći zadane točke po gradu Sinju. Gradski izazov Cetina Adventure namijenjen je svima, nema premladih, nema prestarih, a ni predebelih ni mršavih. Gradski izazov se može otrčati za 30 minuta, a može se i prohodati obiteljski s djecom, u ograničenom vremenu od 2 sata. 
Jednostavno, svi ste pozvani da se zabavite i upoznate Sinj.
 
Prijave za Gradski izazov kreću od 15.05 do 30.05.. 
Vidimo se na startu kod Doma mladih u Sinju (disco club Piccadilly) 04.06. u 17:00. 

Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Cetina Adventure. Kliknite da vam se sviđa i pratite najsvježije obavijesti o utrci. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.