Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Avantura u Cetinskoj krajini
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Bruno Pavić   
Srijeda, 30 Studeni 2011 18:21

Dalmatinska zagora obiluje nedovoljno istraženim prirodnim ljepotama. Tok rijeke Cetine te divlji krajolici Kamešnice i Dinare tek su neke od atraktivnih lokacija za avanturiste i pustolovce. 

To su u srpnju ove godine potvrdili natjecatelji koji su sudjelovali u prvoj pustolovnoj utrci Cetina Adventure.

Potaknut idealnim krajolikom i interesom ljudi, osnovan je klub avanturističkih sportova „Cetina Adventure“. Cilj kluba je organizacija i sudjelovanje u pustolovnim utrkama, treking natjecanjima, ekološko edukativnim akcijama. Cilj je promocija prirodnih ljepota Cetinske krajine u suradnji s Udrugama koje već djeluju na području grada Sinja ( izviđači Vitezovi , Patriot i itd.), kao i suradnja s Turističkom zajednicom u cilju kreiranja ponude pustolovnog turizma.

 

Vodstvo kluba planira pokrenuti i sportsko penjanje i alpinizam, turno skijanje po Dinari i Kamešnici, MTB, biciklizam i sve outdoor sportove koji se mogu odvijati na području Cetinske krajine.

 

Klub je otvoren za sve ljubitelje prirode i avanturističkih sportova, a može pomoći i svima koji misle organizirati outdoor događaj u Cetinskoj krajini.  

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.