Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Bura kod Lubinskog porta
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Mladen Lukovic   
Ponedjeljak, 18 Travanj 2011 15:30

Puhala je osrednja bura koja se najviše osjećala kod Lubinskog porta. Sve dok utrka  nije započela natjecateljima je bilo dosta hladno. 

Opći dojam je da je današnji dan nekim ljudima bio poticajan i inspirativan za postizanje dobrog rezultata, a nekima nekako baš nije sve polazilo za rukom.

Marin Koceić opet je pobjedio, ali je ovog puta uspio probiti granicu od jednog sata. Završio je sprint duatlon utrku za 59 minuta i 46 sekundi. Odmah iza njega u cilj je ušao Mijo Bebić sa trideset sekundi zaostatka. Također vrlo blizu magične granice od jednog sata. Krešimir Tijardović nije uspio biti treći jer su se ispred njega ubacili Željko Bradarić i Ivan Gobin.  Zlatku Paraću je također dobro išlo i postigao je oko 4 minute bolji rezultat nega na prethodnoj utrci.
Od žena nastupila je samo Gorana Jelić-Mrčelić, ali je opet postigla svoj najbolji rezultat i zasluženo odnijela svojih 100 bodova.
Na ovoj utrci nije bilo kadeta, jer su otputovali na prvenstvo Hrvatske u duatlonu koje se održava u Medulinu.

 

Bilo je, međutim, opet novih lica. Već spomenuti Ivan Gobin i Ivan Tuta članovi su TK Zadar i pojavili su se kao neočekivani gosti. Također je danas prvi put nastupio Igor Mandušić iz Tomislavgrada, novi član TK Split. On je sasvim solidno odradio utrku, a rezultat mu je sigurno mogao biti bolji da nije promašio, zajedno sa Nikolom Vučemilovićem, zadnje okretište kod trčanja.

Rezultati se mogu vidjeti na web stranicama TK Split

Slijedeće kolo će se održati 30. travnja u Korčuli. I to će biti sprint triatlon. Dakle trebat će se plivati u moru.  Svi hrabri triatlonci su dobro došli. Više podataka o ovoj utrci također se može naći na web stranicama TK Split (www.tksplit.hr). 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.