Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Denis Cizar u Kanu Klubu Končar
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: preneseno s kanu klub končar   
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2012 15:25

U četvrtak 12. 1. 2012. s početkom u 19 sati Denis Cizar  ce pričati o ekspediciji MURA 2011.

Denis Cizar i Boštjan Kardoš preveslali su u 11 dana rijeku Muru od izvora (Austrija, nacionalni park Hohe Tauern, 1898 metara nadmorske visine) do njenog ućca u Dravu nedaleko Legrada u Hrvatskoj, ukupno 450 kilometara.

Denis Cizar je profesionalni fotograf, slobodni novinar, zaljubljenik u Jadransko more i borac za netaknutu prirodu uz Muru i Dravu. Licencirani je ciklovodič, vodič rafta i predsjednik Rafting kluba "Drava-Mura" . Zajedno s poznatim slovenskim fotografom, ekstremnim sportašem i autorom 53 knjige o prirodi Slovenije i Balkana Bogdanom Kladnikom, od samog početka sudjeluje pri uspostavljanju globalnog pokreta Guardians of Universe . Također je i član Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije.

Želite li vidjeti prekrasne fotografije i iz prve ruke čuti o ovom zanimljivom pothvatu, svakako u četvrtak navratite u Kanu Klub Končar, SRC Jarun 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.