Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Discovery Channel snimio Man, Woman, Wild u Hrvatskoj
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Subota, 28 Siječanj 2012 19:08

 

U duhu najava novog Ministra turizma; kako je želja da hrvatski turizam bude prepoznat kao turizam doživljaja, u nastavku Vam dostavljamo link cijele epizode serije Discovery Channel-a – Man, Woman, Wild snimano u Hrvatskoj:  u Cerovačkim špiljama, južnim obroncima Velebita, te kanjonima rijeke Krupe i Zrmanje.

Odabir Hrvatske, posebice zadarskog zaleđa, kao lokacije snimanja svjetske avanturističke serije još jednom potvrđuje kako je ovaj prostor izuzetno atraktivna destinacija za avanturistički, te sportsko-rekreativni turizam.  

Da turistička ponuda bazirana na doživljajima u nerazvijenom području nije puki hir pojedinaca, te da ona može i mora biti baza za povećanje broja noćenja turista i povećanje broja dana boravka, te da može osigurati cjelogodišnje poslovanje u turizmu govori i činjenica da je Discovery Channel jednu epizodu svjetski poznate serije Man, Woman, Wild odlučio snimiti upravo ovdje; te za konzultanta u prostoru odabrati upravo tvrtku koja na ovom području živi i radi, imajući na umu iskustvo, te veliko znanje o teškim terenima koje u epizodi akteri ove serije prolaze.

Ponuđena divljina, zahtjevni tereni, i neprocjenjiva prirodna ljepota s razlogom su  odabrani za ovu epizodu preživljavanja u prirodi.  

Regija koja je uvijek bila zapostavljena nepravednim povijesnim hipotekama i nemarom šire društvene zajednice dodatno se pozicionirala na kartu avanturizma i sportsko-rekreativnog turizma Europe koja joj zasluženo pripada, te iz godine u godinu u prostor privlači sve veći broj turista koji svoj odmor žele provesti aktivno, u prirodi ali uz sve blagodati današnjeg suvremenog načina života.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Vjerujemo kako ovaj projekt, zahvaljujući cijelom produkcijskom timu i svima koji su sudjelovali, ima osnova generirati dodatni razvoj avanturističke Hrvatske a posebice regije zadarskog zaleđa. 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.