Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrvat Marin Ranteš u društvu velikih svjetskih sportaša
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 21 Kolovoz 2014 20:40

Marin Ranteš, 19-godišnji zaljubljenik u BMX iz Varaždina, proteklog je vikenda ostvario svoje dječačke snove i ušao u klub onih koji su svojim trudom, radom, talentom i jedinstvenim karakterom dospjeli u visoko društvo Red Bullovih sportaša. 

Put do ovog društva nije nimalo lagan, ali ruka potpore koju Red Bull pruži svojim štićenicima svakako je vrijedna truda.

Marin Ranteš hrvatskim je zaljubljenicima u ekstremne sportove postao poznat već odavno kad je na natjecanjima mnoge ostavljao bez daha svojim trikovima, a činjenica da mu je tek 19 godina cjelokupnom dojmu itekako je išla u prilog. Marin je svoj ovogodišnji rođendan u Osijeku proveo na najbolji mogući način. Njegov učitelj i idol Michael Beran (i jedan od najboljih BMX vozača svijeta) i BMX legenda Senad Grošić preobučeni u kuhare iznenadili su ga rođendanskom tortom i zakamufliranom Red Bull kacigom, što ga je, naravno ostavilo bez teksta.

 

Marin je s kacigom isti dan nastupio na Pannonian Challengeu u Osijeku u Pro kategoriji uz bok najboljim vozačima svijeta i pokazavši da će im ubuduće biti velika prijetnja popeo se na treće postolje, odmah iznad najboljeg svjetskog vozača Daniela Dhersa i Michaela Berana. Na cijeli ovaj dan Marin je samo mogao reći: „Ovo je najsretniji dan u mom životu!“

 

Marin s novom kacigom već idući vikend putuje na Baltic Games u Poljsku, a mi mu želimo da i dalje svima pokazuje da ni nebo nije granica. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.