Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrvatska - zemlja rijeka
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Goran Šafarek   
Utorak, 08 Studeni 2011 00:09

Projekt „Rijeke Hrvatske“ nastavlja se dalje. Predstavljamo Vam novi slideshow, ovaj put na engleskom jeziku. Namjera nam je proširiti glas o našim rijekama kao nacionalnom brandu posvuda po Europi i svijetu.

Nijedna zemlja nema tako raznolike i tako očuvane rijeke, od Drave i Dunava, preko Mrežnice i Kupe do Zrmanje i Krke. Osim što su one estetski lijepe, doprinose kvaliteti života i zdravlju te su ponos Hrvatske, očuvane rijeke imaju i jasan gospodarski značaj: u uskoj su vezi s zalihama pitke vode – strateškom resursu Republike Hrvatske. Očuvana vegetacija uz rijeke omogućava vrlo efikasno pročišćavanje vode i cijeđenje u podzemne zalihe. Rijeka s očuvanom zaobaljem čini izvrsnu prirodnu obranu od poplava – upravo su regulirane rijeke u Europi odgovorne za katastrofalne štete od poplava. Rijeke su i rastući veliki turistički resurs.

 

Ako imate prijatelje, poslovne partnere ili ostale kontakte u inozemstvu, pokažite im što imamo. 

www.crorivers.com 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.