Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Imate li već svoj najdraži City Trail?
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Subota, 12 Travanj 2014 17:03

CITYTRAIL™ vam želi predstaviti novo poimanje trčanja u gradu, u duhu trail trčanja i otkrivanja novih puteva. Vrijeme je da svojoj rutini trkačkih treninga dodate još malo mašte i zanimljivosti. 

Trčeći po CITYTRAIL filozofiji grad ćete pretvoriti u dinamičan trkački poligon s raznim podlogama i profilima staza po kojima trčite. Otkrit ćete nove puteve i prednosti dinamičkog trkačkog treninga u prevenciji ozljeda i usavršavanju tehnike trčanja. 

CITYTRAIL TRKAČKO DRUŽENJE je besplatno tjedno otkrivanje novih, dinamičkih ruta uz obilazak zanimljivih punktova u gradu. Trkački vodič pobrinut će se za zanimljive rute, savjete za poboljšanje tehnike trčanja i odličnu atmosferu. Moći ćete također testirati Salomon opremu za trčanje, poboljšati tehniku trčanja i sudjelovati u CITYTRAIL™ nagradnoj igri. 

KADA?

 

 

GDJE?

 

29.travnja, 2014

 

utorak

 

18:00

 

Britanski trg - Zagreb

 

6. svibnja, 2014

 

utorak

 

18:00

 

Britanski trg - Zagreb

 

13.svibnja, 2014

 

utorak

 

18:00

 

Britanski trg - Zagreb

 

20.svibnja, 2014

 

utorak

 

18:00

 

Britanski trg - Zagreb

Više informacija i prijave na http://citytrail.salomonrunning.com/cr/ 

Pridruži se CITYTRAIL TRKAČKOM DRUŽENJU i doživi svoj grad na nov i drugačiji način! 

CITYTRAIL guide Andrea Fazlić: 

Otkrijte nove mogućnosti trčanja u gradu uz vodiča sa stručnog studija na Kineziološkom fakultetu i aktivnog natjecatelja u multisport i atletskim disciplinama! Andrea trči prosječno šest puta tjedno na različitim podlogama i sa različitim ciljevima treninga. Trčanje mu, dakle, predstavlja svakodnevicu u kojoj uživa i ozbiljno trenira. Personal best rezultati u trčanju 2014. godine za 5km i 10km na cesti su 16:40min odnosno 34:39min. Dio njegovih treninga možete pratiti na linku www.movescount.com/members/AFazlic. 

 

Andrea o CITYTRAILU: 

"Trčanje u duhu CITYTRAILA omogućava otkrivanje novih lokacija i zanimljivosti prakticirajući sport na otvorenom. Na ovaj način ćete dodatno začiniti svoje trkačke treninge izazovnim promjenama tempa, podloge i gradijenta staze. CITYTRAIL će vam uvelike pomoći pri usavršavanju tehnike trčanja jer ćete  različitom dinamikom treninga najbolje razviti motoričke kretnje nogu. Spoznajte tehniku trail trčanja, trčanja po strmim uzbrdicama i niz njih te trčanje po različitim podlogama na zanimljiv način."

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.