Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Into the Wild Adventure Race 2011
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 15 Rujan 2011 13:07

Pod dirigentskom palicom Inge Presker i Pustolovno ekspedicijskog kluba "Into the Wild", na još neistraženom području pitomog moslavačkog i posavskog kraja, na samo 40tak km od Zagreba, gužvi i nebodera u okolici Ivanić Grada održat će se 24.09.2011. pustolovna utrka "Into the Wild Adventure Race 2011." .

Da li će i utrka biti pitoma...uvjerit ćete se sami.
U dvije težinske kategorije, naći će se za svakoga ponešto. LIGHT (35-40km) varijanta namjenjena za totalne rekreativce željne zabave ili mrvicu teža ULTRA (85 - 90km), za sve one koji žele proliti kapljicu znoja više!!!
U samoj utrci izmjenjivat će se discipline trekkinga, brdskog biciklizma, veslanja i orijentacije, gdje će timovi trebati u što je moguće kraćem vremenu obići zadane kontrolne točke.
Pustolovna utrka ITWAR 2011. je šesta, ujedno i zadnja utrka Pustolovne lige na kojoj će se proglasiti i ukupni pobjednik/pobjednica lige.
Više o samoj Pustolovnoj ligi možete pronaći na www.pustolovna-liga.com, a sve o utrci na web stranicama kluba www.intothewild.hr . 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.