Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jeste li spremni za trkačku borbu?
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Nedjelja, 17 Travanj 2016 19:47

Ovoga proljeća, 24. travnja, Generator tim predstavlja trkačku poslasticu u rekreativno-športskom centru Jarun, pod nazivom MET - GENERATOR RUN.

Utrka nudi razne mogućnosti izbora distance - osim polumaratona i cenera, tu je i posebna, štafetna utrka za kompanije (3x7 km). Štafetu kompanija omogučio je generalni sponzor, tvrtka MET Croatia, neovisni opskrbljivač energijom, jedan od 3 najveća dobavljača prirodnog plina u zemlji. MET Croatia poziva partnere, kao i druge tvrtke da se pridruže utrci. 

 

Prijave za štafetno natjecanje kompanija su moguće u tri kategorije: ženski, muški i mješoviti tim. Članovima najbržih timova, uz pojedinačne nagrade, MET Croatia priprema i vaučere s popustom za opskrbu plinom njihove tvrtke. Osim toga, pobjedničkoj tvrtki svake pojedine djelatnosti bit će dodijeljeni trofeji. Provjerite kategorije djelatnosti na stranici s prijavama, pridružite se utrci i osvojite počasni naslov najbržeg tima vaše djelatnosti!

Uz bogate nagrade za najbrže pripremili smo i startne pakete u kojima možete pronaći trkačku dri-fit majicu te korisne  promotivne materijale, a za sve trkače koji utrku završe spremna je i finisherska medalja.
 
Na samoj utrci imati ćete mogućnost testirati najnoviju liniju Salomonovih tenisica za cestovno trčanje –Sonic, a svi koji svoju prijavu uplate do 01.03. ulaze u bubanj za izvlačenje novog SUUNTO sata, modela AMBIT 3 VERTICAL. 

Prijave kao i detalje o utrkama možete pronaći na web stranici: https://www.generator-race.com/run

Vidimo se na Jarunu!!!

..i zapamtite...

..YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!!! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.