Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Josip Meštrić nedostižan na Cross Ligi Beretinec
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Jelena Sekelj   
Petak, 01 Siječanj 2016 20:36

Čak 70 natjecatelja okupilo se prošle subote na startu 3.kola Cross Lige Beretinec, na kojoj je i ovoga puta dominirao Josip Meštrić, trenutno vodeći u ukupnom poretku.

Rekreativci iz Varaždinske i okolnih županija jedva su dočekali subotu, koja je osvanula sunčana i topla, sa temperaturom od 9°C. Uvjeti za trčanje bili su idealni, a sama šuma po kojoj se trčalo davala je osjećaj ranog proljeća, više nego zime. Nakon uživanja u obilju blagdanskih stolova svi su veseli pohrlili na trčanje u prirodu. Lijepo vrijeme izmamilo je i brojne navijače ispred Seoskog domaćinstva Canjuga u Beretincu, a natjecalo se ukupno 70 trkača.

Ema Dania bila je najbrža žena na utrci od 3 km sa rezultatom 19:47, drugo mjesto zauzela je Ivanka Horvat sa rezultatom 19:49, dok je treća bila Jasna Šprem Gušić sa rezultatom 20:58. Nakon tri kola, trenutno je vodeća Marina Obelić. 

U muškoj kategoriji, na utrci od 3 km, i ovo je kolo pobijedio Mario Novak sa rezultatom 13:07, koji sa tri uzastopne pobjede vodi u ukupnom poretku. Za drugo mjesto vodila se tijesna borba. Edi Petak završio je drugi sa vremenom 14:27, a Mario Horvat 14:28. 

 

Napeto je bilo i u ženskoj konkurenciji na 6km. Prva je u cilj utrčala Jelena Sekelj sa vremenom 35:19. Samo 2 sekunde kasnije ciljem je prošla Dina Androić i osvojila drugo mjesto, dok je treća bila Maja Matačić, koja je za pobjednicom kasnila samo 7 sekundi. Trenutno je nakon tri kola vodeća Andreja Migles. 


Josip Meštrić i ovo je kolo potvrdio apsolutnu dominaciju na Cross Ligi Beretinec. I ovo je kolo bio neuhvatljiv ostalim natjecateljima te je sa vremenom 27:23 potvrdio pobjedu i vodstvo u poretku. Ivan Gotal bio je drugi s vremenom 30:11 a treći je bio Ivica Plantak sa vremenom 30:27.

REZULTATI 3. KOLA OVDJE 

Iskoristite priliku za rekreaciju u prirodi i druženje poslije utrke u Seoskom gospodarstvu Canjuga u Beretincu. Za najbolje natjecatelje sponzor lige GIANT pripremio je, uz P.A.C. marame, i brojne druge nagrade. Vidimo se na slijedećem kolu, 09.01.2016! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.