Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kajakom po Jadranu - mjesec dana veslanja
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 14 Listopad 2013 15:56

U zemlji tisuću otoka, nema onoga tko neće naći bar jedan po svojoj mjeri. Nisam prvi, a sigurno ni zadnji koji je želio iskusiti čari koje Jadransko more pruža.  

Mjesec dana veslao sam od Savurdije do Prevlake pritom posjećujući brojne otoke, svjetionike i hridi. Priče ljudi koje sam putem sretao, oblikovale su cijelo putovanje. Pravu avanturu doživio sam napornim svakodnevnim veslanjem i borbom s morem i navigacijom; u ribolovu; kuhanjem i spavanjem pod zvjezdanim pokrivačem u skrivenim uvalama; te buđenjem s prvim zrakama sunca.

Siniša Glogoški apsolvent je diplomskog studija fotografije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Fotografija, snimanje i putovanja su mu najveća strast i proteklih par godina koliko mu vrijeme, novac i studentske obveze dopuštaju, posvetio se istraživanju života na raznim krajevima svijeta. Neka od značajnih putovanja su putovanje biciklom do Sirije, život s nomadskim plemenima u hladnom Sibiru, istraživanje južnoameričke đžungle Gvajane i domorodačkih plemena u brdima Bangladeša. Nedavno je završio ekspediciju "Kajakom po Jadranu – 2013." i time postao prvi Hrvat koji je sam bez logističke podrške i pratnje preveslao hrvatski Jadran.

 

 

Na trinaeste Kajakaške putešestvije Kanu Kluba Končar pod naslovom
Kajakom po Jadranu – 2013. dođite u četvrtak, 17. 10. 2013. s početkom u 19.30 sati
Gost predavač: Siniša Glogoški

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.