Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Karlovački Crashed Ice-a
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 02 Veljača 2017 12:29

Jednu od najhladnijih zima zadnjih godina skupina Karlovačkih teenagera iskoristila je za jedan poseban događaj.

Naime, mladi Karlovčani su zaledili stazu dugu 40-ak metara pokraj spomenika antifašizma u perivoju te tako napravili svoju mini kopiju sportskog događaja čije utrke se organiziraju po cijelome svijetu, Red Bull Crashed Ice-a. Zanimljivo je i kako je ovo prva takva staza u Hrvatskoj, tako da još jedan sport počinje u Karlovcu.

 

Za vrijeme održavanje te mini verzije popularne utrke, jedan od sudionika snimio je video uradak GoPro akcijskom kamerom, a osim toga u videu možete vidjeti i kadrove centra grada u kojima se predstavlja Karlovac atraktivnim snimkama. 

Uostalom, ne treba puno pričati, već pogledajte video i prosudite sami o kakvom se to događaju radi, te o kakvim scenama predivnog Karlovca u bijelom. 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.