Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ledno penjanje u Kanu klubu Končar
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 12 Prosinac 2012 14:00

Dok se skližete po zaleđenim pločnicima i njurgate zbog snježnog kaosa u gradu zasigurno ni ne sanjate kako ima nekoga tko je jedva dočekao hladnoću, snijeg i led. 

Upravo takav je Marko Erceg koji će nam predstaviti ledno penjanje, atraktivni i zahtjevni oblik alpinističkog sporta; spoj adrenalina, penjanja i fantastične, ledom okovane prirode. Ukoliko želite upoznati ovaj sport te vidjeti neobične i nezaboravne zimske pejzaže koji kao da su s drugog planeta, svakako navratite u  Kanu klub Končar,  na  desete Kajakaške putešestvije u četvrtak, 13. 12. 2012. s početkom u 19 sati i poslušajte ovo zanimljivo predavanje.  .

Marko Erceg se oduvijek bavio nekim sportom, od nogometa, rukometa i odbojke, pa do orijentacijskog trčanja, veslanja, raftinga, kajaka i brdskog biciklizma. Po završetku alpinističkog tečaja krenula je njegova ljubav prema penjanju, ali i dalje kombinira kajak, bicikl, penjanje i orijentacijsko trčanje što ga je dovelo do njegove prve pustolovne utrke 1999. g. Četiri godine pustolovnih utrka po cijeloj Hrvatskoj i mnogobrojne neprospavane noći dali su svoje, te od 2004. g. kreće u nove avanture s ledenim penjanjem... 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.