Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Lov na divlje blago
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 25 Studeni 2016 11:02

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna za smanjenje otpada 22.11. -30.11.2016, održat će se projekt “LOV NA DIVLJE BLAGO” Udruge za očuvanje bioraznolikosti „Aurelia“ Zadra financiran od strane Grada Zadra. 

Projekt je zamišljen kao nagradna koja će se odvijati na području grada Zadra, od utorka 22.11. do subote 26.11. tijekom čega će sudionici imati zadatak pronaći i fotografirati što veći broj divljih odlagališta i priložiti ih u karti koju će dobiti nakon prijave na nagradnu igru.

Sudionici mogu biti fizičke osobe te skupine poput razreda u osnovnim i srednjim školama. U subotu 26.11. od 13 h ispred gradskog odlagališta otpada Diklo bit će dodijela nagrada, posebno za pojedinačne sudionike, a posebno za razrede. Nagrade će biti pokloni koji potiču brigu za okoliš poput vanjskih i kućnih kompostera, kanti za odvajanje otpada, vanjskih hranilica za ptice i mnogih drugih.

Cilj ovog projekta je građanima ukazati na problem divljih odlagališta otpada u gradu Zadru, da uvide u kojoj količini i veličini su takva odlagališta prisutna u gradu, da pomognu u sakupljanju podataka o tim odlagalištima kako bi ih mogli iskoristiti u eko-akcijama čišćenja te da se osvijeste o štetnosti takvih odlagališta, kako za grad tako i za svakog stanovnika grada Zadra.

Sve informacije o prijavi na nagradnu igu možete pronaći na internetskoj stranici udruge Aurelia (www.aurelia.hr) ili na Facebook stranici Udruga „Aurelia“ Zadar (https://www.facebook.com/aureliazadar/?fref=ts)

 


  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.