Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Lukina jama- predavanje o ekspedicijama
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Luka Mudronja   
Utorak, 22 Studeni 2011 22:50

Komisija za speleologiju Hrvatskog planinarskog saveza, Speleološki odsjek planinarskog društva Sveučilišta Velebit i Nacionalni park Sjeverni Velebit pozivaju vas 23.11.2011. na predavanje o najnovijim istraživanjima najdubljeg hrvatskog jamskog sustava Lukina jama-Trojama.

Lukina jama, najdublja jama u Hrvatskoj, nalazi se na Sjevernom Velebitu u strogom rezervatu prirode Hajdučki i Rožanski kukovi, u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit.

 

Saznajte sve o otkriću Lukine jame, povijest istraživanja, speleološki uroni, aktualna dubina..., poslušajte sve zgode i nezgode s naglaskom na speleološke ekspedicije iz ljeta 2010. i 2011. godine.

 

Predavanje će se održati u velikoj predavaoni Šumarskog fakulteta u Zagrebu u srijedu, 23.11.2011. godine s početkom u 19 sati.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.