Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Naša najljepša veslanja po rijekama u 2011.
(Rejting 4.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 25 Siječanj 2012 15:12

Imati manju djecu ne dovodi nužno pred dilemu: odustati od rekreativnih izleta ili bježati s ekipom svakih par vikenda od obitelji...

Kroz sliku i video, predavač, Ivo Piantanida će podijeliti sa zainteresiranima par najljepših izleta kajacima po domaćim i stranim rijekama, koji će uz lijepe panorame ujedno demonstrirati "tehnike" spuštanja s klincima te sve prilike i neprilike vezane uz navedeno.


Ivo Piantanida, dugogodišnji je član KK Končar, prekaljeni kajakaš, pokretač škole krajaka kroz koju je prošlo mnogo kajakaša, organizirao je preko 400 izleta, na većini hrvatskih rijeka, ali i u inozemstvu.
Kao predani video i foto-amater snimio je i obradio 20-ak kraćih filmova o veslanju klupskih kajakaša po rijekama i morima

Kanu Klub Končar Jarun vas poziva na Kajakaške putešestvije Kanu Kluba Končar pod naslovom: Naša najiljepša veslanja po rijekama u 2011. godini u četvrtak 26. 1. 2012. s početkom u 19 sati.


 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.