Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ne želite propustiti obaranje rekorda
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 11 Studeni 2010 16:58

 

Ronilački klub Submania u suradnji sa Zagrebačkim ronilačkim savezom Zagrebačkim športskim savezom u subotu, 13.11.2010. na bazenu u Utrinama organizira 6. Submania Apnea kup.

Natjecanja se odvija po pravilima A.I.D.A.-e (svjetske organizacije ronioca na dah), u pojedinačnim i u ekipnim kategorijama u bazenskim disciplinama statika i dinamika i po CMAS pravilima u disciplini dinamika s perajama. a događaj.
Natjecanje će se održati 9:00 do 20:30 sati. Natjecanje će se odvijati i u pojedinačnim i u ekipnim kategorijama u bazenskim disciplinama: statika, dinamika sa perajama i dinamika bez peraja.Očekuje se dolazak najboljih natjecatelja u ovim disciplinama u regiji. Postignuti rezultati ulaze na međunarodnu ljestvicu rezultata.
Između ostalih prijavili su se svjetski, europski i nacionalni prvaci Lidija Lijić, Karla Fabrio Čubrić. Dajana Zoretić, Mihaela Romić, Goran Čolak, Mario Brčić, Samo Jerenko...Očekuje se obaranje svjetskih rekorda od strane ponajboljih svjetskih apneaša. 

Okvirna satnica: 

07:00 -08:00 Registracija i zagrijavanje
09:15 – 12:10 Natjecanje u Statičkoj apnei
12:30 Rezultati statika
13:00-17:00 Stanka
17:00 – 20:15 Zagrijavanje i natjecanje u dinamici sa i bez peraja
21:00 – 22:00 Rezultati i dodjela nagrada

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.