Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Održan je treći SUPer Surfers Challenge Zagreb 2012
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Photo: Ana Šesto Video: Matija Vasiljevski Tekst: Ernest Kiseljak   
Srijeda, 09 Svibanj 2012 15:54

I treći po redu SUPer Surfers Challenge Zagreb je iza nas. Organizacijski odbor smislio je i neke nove zadatke koje su natjecatelji morali ispuniti ali ajmo redom. 

Na startu u City Centru One jedan je natjecatelj imao super zadatak. Šime Sušic - hrvatski masterchef, pripremio je za sve natjecatelje Power Snack, sastojci koje je imao ispred sebe bili su; bademi, voće i naravno Multipower energy barovi. Nakon toga su svi natjecatelji puni energije krenuli u SUPer start pred CCO i istrčali prvu dionicu do okretišta tramvaja u Prečkom, gdje su ih dočekale Keiko Fly Girlz i uputile ih u plesne korake koji će im zatrebati kojih pola sata kasnije.

 

Da bi tramvajski dio utrke prema Trgu Bana Jelačića bio što interesantniji pobrinuo se tramvaj broj 14 koji se u Frankopanskoj pokvario pa je izazvao mali zastoj. Ta je situacija utrku povela novo rutom i SUPer Surferi su prošetali kroz samu gradsku špicu Varšavska – Cvjetni Trg – Bogovićeva  do Gajeve gdje su natjecatelji odložili daske i krenuli u drugi zadatak SUPer Surfers Dance. Trud svih je bio ogroman borba se vodila žestoko Mario Valentić se trudio ali pobjedu je jednoglasnom odlukom Valentine i Anje odnio Zoran Pribičević i osvojio SUPer Surfers Dance nagradu Sony Mobile Xperia Mini Pro telefon.

 

Na Zrinjevcu su natjecatelji saznali da ih čeka još jedan opaki psihološki zadatak na putu tramvajem prema Surf Shopu, (takozvani Nebojša patent). Podijeljeni u tri grupe natjecatelji su trebali u svakoj grupi izabrati dva člana koji će izaći na stanici zadati jedan posebna zadatak ljudima na tramvajskoj stanici. Istaknuli bi izvedbu Inge Presker i Nebojše Ilića koji su uspjeli od bikera na Savskoj dobiti ne samo puse već i pomoć u demonstraciji SUP surfanja na suhom, ali pobjedu su u toj kategoriji odnijeli ipak Sebastan Fleiss i Maro Srezović koji su imali zadatak užicati svaki po kunu na stanici kod studentskog doma Stjepan Radić. Maro je pokušao dobiti i broj mobitela, ali morat će još trenirati kako bi istesao figuru… Sebo i Maro su osvojili Multipower pakete.

Nasuprot Surf Shopa krenuo je zadnji kopneni zadatak 1200 metara trčanja s daskom do Jarunskog jezera. Uslijedio je mali odmor i montiranje perajica na daske.

SUPer VIDEO - LINK

Pred natjecateljima je bila teška Stand Up Paddle utrke s petanestak čvorova vjetra. Prvu polovicu utrke natjecatelji su imali extreman zadatak veslajući s vjetrom u prsa, dok ih je nakon prelaska iz Veslačke staze u Veliko jezero čekao onaj nazovimo lakši dio s vjetrom u leđa.

 

Prvi je na cilj stigao Nikica Ljubek koji je 4,3 kilometra dugu utrku u tim ekstremnim uvjetima odveslao za nešto više od 35 minuta, čime je osvojio vrijedan LENOVO Tablet, odmah iza njega stigao je prošlogodišnji pobjednik Marko Crneković i treći je bio Igor Gojić, pobjednik prvog SUPer Surfers Challengea. Prva među djevojkama došla je po treću godinu za redom Inga Presker i osvojila pink LENOVO Tablet.

Ukupni poredak

Muški

1. Nikica Ljubek – Kralj Jaruna (LENOVO Tablet Black, Multipower paket, Karting Arena)
2. Marko Crneković (prošlogodišnji pobjednik) (SONY Mobile, Kamp Šimuni)
3. Igor Gojic (pobjednik utrke 2010) (SONY Mobile, Karting Arena)
4. Ivan Tolić ( Karting Arena, Multipower paket)
5. Nebojša Ilić (Karting Arena, Multipower paket)
6. Rok Puvar
7. Vid Radošević
8. Amir Aganović
9. Marin Rušpić
10. Sebastian Fleiss
11. Antonio Zdeličan
12. Maro Srezović
13. Šime Sušić
14. Saša Barišić
15. Tomislav Crneković
16. Marin Mafus
17. Zoran Pribičević
18. Mladen Budinščak
19. Mario Valentić 

Žene

1. Inga Presker - Kraljica Jaruna (po treći puta) (LENOVO Tablet Pink, Multipower paket, Karting Arena)
2. Maja Jesenković (Multipower paket, Karting Arena)

Najbolji SUPer Surfers Dancer  na gradskoj špici - glumac Zoran Pribicevic – SONY Mobile Xperia Mini Pro. Uspješno je završio utrku.

Za najkul žicanje i nabacivanje komadima na tramvajskoj stanici Sebastian Fleiss i Maro Srezovic osvojili su MULTIPOWER pakete…

Nakon dodjele nagrada BECK'S je sve sudionike počastio pivom i pizzom.

Hvala Sponzorima: BECK'S, PORSCHE INTERAUTOLENOVOSONY MOBILE, MULTIPOWERCITY CENTER ONESTARBOARD, KARTING ARENA, KAMP ŠIMUNI i naravno vaš Surf Shop & CONTOUR

 

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.