Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Orijentacijski klub Vihor traži volontere za Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 10 Lipanj 2015 20:33

Orijentacijski klub Vihor organizira Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji koje će se odvijati u Gradu Zagrebu i Karlovcu od 23. do 27. lipnja. 

Zbog velike organizacije, prije i tijekom događanja traže se volonteri svih dobnih skupina, znanja i vještina koji bi svojim radom pomogli da Svjetsko prvenstvo protekne u najboljem redu za natjecatelje. 

Svi volonteri biti će akreditirani i organizator će osigurati prijevoz autobusom iz Zagreba na lokacije natjecanja.  Organizator će također osigurati lunch pakete i majice za volontere. Neki od volonterskih poslova i zaduženja će biti: asistenti sucima na kontrolnim stanicama, asistenti natjecatelja s teškoćama u kretanju, poslovi postavljanja šatora, vozači, fotografi, video snimatelji, čuvari kontrolnih točaka, IT osoblje, pomoćnici organizatora na terenu, služba osiguranja...

Događanje je međunarodnog karaktera što volonterima pruža priliku za upoznavanje s novim ljudima, stjecanje novog iskustva i boravak prirodnom okruženju. Prethodno iskustvo u volontiranju nije potrebno, organizatori će vas uputiti u detalje volontiranja. Volontirajte jer zajedno je lakše.

Više informacija o Svjetskom prvenstvu u preciznoj orijentaciji možete pronaći ovdje, a ako želite saznati više o Orijentacijskom klubu Vihor pogledajte njihove web stranice ovdje.

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti koordinatorici volontera Bernardici Stipić na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj mobitela: 091/577-8773.

 

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.