Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Otvorene prijave za Grebbening 2013.
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 29 Ožujak 2013 10:03

 

Počelo je proljeće, a samim time nam se bliži i novo izdanje Mosor Grebbeninga. Kao što već znate iz najave utrke, ovogodišnji 7. Mosor Grebbening je po prvi put kvalifikacijska utrka za "The North Face® Ultra-Traildu Mont-Blanc®",te nosi 1 kvalifikacijski bod. 
Ove godine Mosor Grebbening se nalazi i u programu 2.festivala planinarstva u Omišu.
Po Mosoru,Omiškoj dinari, Poljičkoj planini i široj okolici ćete trčati, šetati i gubiti se 20.04.. Kao i zadnjih godina start i cilj utrke će biti u autokampu Galeb u Omišu,a već standardno ćete se natjecati u tri kategorije:Ultra, Light i Jogging. Kako vam svaki put organizator želi pokazati neke nove dijelove zavičaja, tako će i ove godine većina trase u pojedinoj kategoriji prolaziti novim terenima.
Jogging kategorija će se u cijelosti odvijati na Omiškoj dinari te će cijelom trasom pucati predivan pogled na more. Na Jogging kategoriju možete povesti i vaše malene planinare ukoliko imaju 10 i više godina i ukoliko ste stalno uz njih. Na Jogging kategoriji samostalno mogu nastupati natjecatelji s napunjenih 16 i više godina. 
Light kategorija će biti kombinacija svih terena, dosta "trčljiva" i vremenski kraća od prethodnih godina.
Ultra kategorija je nakon prošlogodišnjeg brutalnog izdanja vraća u normalu. Po procjeni organizatora prvoplasirani će je bez problema odraditi za 7 sati. Da napomenemo kako će Ultra i ove godine imati vodeni zadatak. Prošle godine je to bio prelazak preko Cetine, a što će to biti ove godine,vidjet ćete 20.04. Jedno od glavnih obilježja ovogodišnje Light i Ultra kategorije je prolazak kroz stara Poljička sela i zaseoke, pa će se natjecatelji barem pogledom moći uvjeriti kako i gdje su nekada živjeli naši predci.

Zemljovidi utrke s ucrtanim kontrolnim točkama za jogging kategoriju biti će objavljeni na web stranici organizatora u srijedu 17.04., za light kategoriju u četvrtak 18.04., a za ultra kategoriju u petak 19.04. u vrijeme početka prijava u 19:00. 

Napominjemo da svi natjecatelji na prijavama dobivaju zemljovid utrke.  

Info i prijave
Prijaviti se možete isključivo putem službene web stranice organizatoraPlaninarsko-ekološke udruge „Gata“, na kojoj možete pronaći Info dokument sa svim detaljnim informacijama vezanim za prijavu i ovogodišnji Grebbening. Prijave su otvorene do nedjelje 13.04. nakon čega se  On-line prijave više ne zaprimaju. Nakon tog datuma moguće su prijave na kontakt mail ili mob. organizatora, ali ne garantira se da ćete dobiti službenu majicu utrke. 

Smještaj,prehrana i dodatne aktivnosti
I ove godine organiziran je smještaj po promotivnim cijenama u mobilnim kućicama u kampu Galeb i u apartmanima u blizini starta i cilja(kamp Galeb).Za sve informacije oko smještaja kontaktirajte na:

Tel: 021 864 430, Email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
Web:almissa-larus.hr; kamp.galeb.hr

Napomena za majice:
Svi natjecatelji koji su prošlih godina bili na Grebbeningu primjetili su da Galeb-Omiš ima komotnije majice od većine ostalih proizvođača,tj. da imaju dobre stare veličine.Zato vam preporučujemo da naručujete manju veličinu od danas standardnih.

Ostalo:
Za sve natjecatelje koji nisu smješteni u blizini cilja,u suradnji sa kampom Galeb smo osigurali besplatno tuširanje u sanitarnim prostorijama kampa.

Napominjemo svim natjecateljima da obavezno pročitaju pravila i propise Mosor Grebbeninga, da nakon eventualnih kazni ne bude - nismo znali. 
Za sve ostalo u vezi Grebbeninga pratite web trposnjik.com ili kontaktirajte na email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

Nema startnine za UltraGrebbening pobjednike!
Organizatori Mosor Grebbeninga nastavljaju dugogodišnju tradiciju da Ultra pobjednici imaju besplatnu startninu,te im na taj način zahvaljujemo na uspjesima postignutim na našoj utrci.

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.