Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Otvorene prijave za treće izdanje dubrovačkog Du Motiona
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 14 Rujan 2016 21:22

Sportsko - rekreativna manifestacija Du Motion - Runners' Days Dubrovnik najavila je svoje treće uzastopno izdanje koje će se održati 29. i 30. travnja 2017. i pozvala sve trkače da se prijave za utrke putem službene web stranice.

Dvodnevno događanje i u 2017. objedinjuje globalno sve popularniji Dubrovački polumaraton, ekskluzivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, a program će upotpuniti Du Motion Expo i brojni drugi sadržaji.

Nakon prvog izdanja koje je u Dubrovnik privuklo oko tisuću sportaša i rekreativaca iz više od 30 zemalja, ovogodišnja je manifestacija udvostručila broj sudionika, a organizatori Dubrovački savez športova i Grad Dubrovnik se u sljedećoj godini nadaju još većem broju trkača.

Du Motion se u kratkom vremenu pozicionirao među najuspješnije i najbolje organizirane hrvatske trkačke manifestacije, a u prilog tome govore čak tri velika priznanja primljena u samo godinu dana. Krajem 2015., direktor Du Motiona Alen Bošković je na Event Director konferenciji održanoj u sklopu Portlandskog maratona proglašen direktorom godine, početkom 2016. je krovna europska atletska udruga "European Athletics" Dubrovačkom polumaratonu dodijelila maksimalnih 5 zvijezdica za kvalitetu i sigurnost, a ovoga je ljeta iz Washingtona stigla nagrada međunarodne organizacije “Sister Cities International” za suradnju Dubrovnika i Montereya na pripremi i organizaciji manifestacije. 

 

Mnogo je razloga zbog kojih bi trkači trebali doći u Dubrovnik. Du Motion i njegove utrke prepoznatljivi su, kako po svojim zanimljivim panoramskim stazama koje istražuju staru gradsku jezgru i dubrovačku obalu sa startom i ciljem na povijesnom Stradunu, tako i po odličnoj atmosferi i trkačima iz cijeloga svijeta, a tu su i raznovrsni trkački paketi s brojnim pogodnostima za sve prijavljene.

Trčite s nama 29. i 30. travnja 2017., budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

Više o prijavama i trkačkim paketima, rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj web stranici, Du Motion možete pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Pogledajte Du Motion - Runners’ Days Dubrovnik 2016  video.

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.