Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Otvorenje bouldera u Rijeci
(Rejting 3.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: preuzeto s rak_rijeka.org   
Ponedjeljak, 19 Rujan 2011 23:17

Ponos Riječkog alpinističkog kluba spreman je za brojne prstiće koji već mjesecima čekaju ne bi li nastavili s treninzima. Konačno s velikim veseljem možemo reći – novi boulder RAK-a spreman je i otvoren za treninge

Projekti i nacrti radili su se godinama. Tiha patnja RAK-a za povećanjem kvadrature trening bouldera konačno je privedena kraju

U siječnju 2011. klub je preuzeo nove klupske prostorije. Niti dva mjeseca nakon toga stari i trošni boulder u starom prostoru je razmontiran te je materijal prebačen u novi, na Dolcu.  Nakon raznih prijedloga i razrađivanjam ideje te bacanja vrućeg krumpira i dodjeljivanja uloge “glavnog projektanta i izvođača” i nakon nekoliko mjeseci brainstorminga, prikupljanja ponuda za materijal te posljednjih dogovora krenula je izgradnja pod dirigentskom palicom Miljena.

Tijekom dva mjeseca izgradnje (od početka 7. mj. do početka 9. mj.) potrošene su tone metala, drveta, tisuće matica te litre znoja.

Miljen & co. su svoj lavovski dio posla napravili i Rijeka i RAK napokon otvaraju svoj novi boulder. Stoga je u četvrtak 15.09. u 19 sati na rasporedu bila svečana tekma otvaranja. 

U dječjoj kategoriji očekivano najbolji je bio Vito Mužević, dok je drugo mjesto pripalo Luki Mariniću, a treće Tonki Milošević. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Maja Vukas, druga je bila Nikolina Vorić, a treće mjesto su dijelile Morana Durbešić i Vedrana Simičević.

Kod penjača prvo mjesto je osvojio Aleksandar Mataruga, drugi je bio Igor Markanjević, a treće mjesto je uzeo Nino Nalis

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.