Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
PUŽ priprema iznenađenja
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 19 Lipanj 2012 13:57

Manje od tri tjedna dijeli nas od 2. izdanja Pustolovne utrke Žumberak. Ove godine organizator vas je odlučio odvesti još dublje u Žumberak, a pošto tamo nema rijeka i jezera, neće biti veslanja ni plivanja. 

Za neke je to dobra, a za neke loša vijest. Taj "nedostatak" će probati nadoknaditi još jednom jako zanimljivom stazom sa puuno izmjena u disciplinama. Moći ćete se odlučiti za jednu od 3 kategorije: DUGA, SREDNJA i TAMAN. Staze su trasirane, slijede samo neka finalna ušminkavanja, a u brojkama to izgleda otprilike ovako:  

DUGA je oko 110 km, ali računajte da bi mogli skupiti i koji kilometar više, ukoliko uspijete odraditi cijelu stazu. Ali pošto će dosta kontrola biti neobaveznih, vremenski limiti i odluka koje kontrole pokupiti, igrati će veliku ulogu u poretku. Ali ne brinite, nadamo se da će većina timova proći cijelu stazu. Ipak je limit 20 sati.
SREDNJA ima stazu od oko 70 km, a treća kategorija TAMAN ima oko 40 km. 

Discipline koje možete očekivati su  treking, MTB i orijentacija. A možda vam prirede i koje dodatno iznenađenje.

 

Novost je da kartu nećete dobiti na startu, nego tek na 1 KT, a trasu će vam otkrivati dio po dio.  Start za kategoriju DUGA biti će u petak 6. 7. 2012. u ponoć, a za ostale kategorije u subotu 7. 7. 2012. u 8:00. Start i cilj za sve kategorije biti će u Eko selu Žumberak. Tamo vam je osigurano besplatno kampiranje za petak i subotu. Prijave su otvorene, a zatvaraju se 29. 6. 2012.

Opširnije o PUŽ-u, možete naći na stranicama Udruge pustolovnih sportova Perpetuum gelender .
 
Vidimo se u Žumberku!

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.