Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Po besplatnu kartu za Zagrebački sajam nautike
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Ernest Kiseljak   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 20:00

Iako je ove godine sajam promijenio ima iz „Sajma Sporta i Nautike“ u „Sajam Nautike“, vodeni će sportovi, naravno biti prisutni jednako kao i prijašnjih godina. 

Surf Shop će izlagati u paviljonu 9 na štandovima 13 i 14 gdje će prezentirati cijeli opus svog djelovanja od Windsurfinga, Kitesurfinga do Stand Up Paddlinga i Kajaka. Surf Shop će predstaviti sve vrijedne brandove koje ekskluzivno distribuira na Hrvatskom tržištu. U windsurfingu to su JP-AUSTRALIA, STARBOARD, NEILPRYDE i SEVERNE sails. U kitesurfingu to je CABRINHA Kites i AIRUSH. U Kajacima uz već poznate američke brandove kao što je AIRE- proizvođač najboljih kajaka na napuhavanje, te planetarno poznatih brandova tipa OCEAN KAYAK, NECKY KAYAKS i OLD TOWN CANOE & KAYAKS, novost je švedski POINT 65 s fenomenalnim Tequila Solo I Tequila Tandem kajacima na rastavljanje. Da dobro ste pročitali, segmentni kajaci, na rastavljanje, izvadite dijelove iz prtljažnika i sastavite svoj kajak. Poseban dio štanda posvećen je Stand Up Paddlingu. Ako želite posjetiti Sajam Nautike, imamo pedesetak besplatnih ulaznica, koje možete preuzeti u Surf Shopu. 

*sponzorirani članak 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.