Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Pogled u plavo
(Rejting 3.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 03 Rujan 2010 19:54

Terme Tuhelj 11.rujna ugošćuju izložbu podvodne fotografije, autora Marjana Radovića.
Ovo je iznimno atraktivan događaj zbog jedinstvene igre, povezanosti vode kao objekta fotografije i medija u kojem se izložba odvija.

Autor će izlagati 30 podvodnih fotografija,formata 50x70 cm, koje će biti instalirane u olimpijskom bazenu na 1m dubine, tako da će svi posjetitelji izložbe morati zaroniti kako bi razgledali Radovićeve fotografije.


Marjan Radović, dipl.ing. geodezije, ronjenjem se bavi od kada zna za sebe, a prvi tečaj scuba ronjenja upisuje 1998. Instruktor je ronjenja i podvodne fotografije po više svjetskih asocijacija kao što su SSI, NAUI i PSS. U kombinaciji strasti za ronjenjem i fotografijom, 2000. se počinje baviti podvodnom fotografijom kako bi ostalima prikazao ljepote podmorja. I dok je većina podvodnih fotografa specijalizirana u fotografiranju životinjskog svijeta te podvodnih pejzaža, Marjan prikazuje ambijent mora i bazena, modele i ronioce, koralje i ribe, spilje i potopljene brodove, modna fotografija u bazenu. Očaran ljepotama mora nije se ograničio samo na Jadran, već je nekoliko puta zaronio i zabilježio ljepote dubina Atlantskog oceana, te Karipskog i Crvenog mora.Fotografije je objavljivao u svim časopisima koji se bave temom mora kao što su More, Aqualung, Navigator, Pasca in Mare, Extreme magazine, Diver, Dnevne novine, Večernji list, Jutarnji list, Novi list,24sata, magazini Klik,Glorija…...
Nerijetko se njegove fotografije mogu pronaći i u vodičima gradova, katalozima ronilačke opreme, reklamnim materijalima ronilačkih centara…. Marjan Radović je i službeni fotograf i snimatelj međunarodnog prvenstva u ronjenju na dah Submania.

Zainteresiranima za zaroniti u plavetnilo bazena Termi Tuhelj, ronilački klub Nemo Adria, koji je smješten na Termama Tuhelj, omogućiti će razgledavanje izložbe s ronilačkom opremom ili s naočalama i maskama za ronjenje. Izložba fotografija biti će izložena 11 i 12.09.2010.
MOLIMO VAS DA PONESETE MASKU ILI NAOČALE ZA RONJENJE !!!!

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.