Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prezentacija Retül bike fitting sistema u Zagrebu 17.12.2011.
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 07 Prosinac 2011 11:59

U suradnji sa MSI-LAB-om, Triatlon Klubom Swibir i triatlonkom Željkom Šaban održati će se u Zagrebu 17.12.2011. prezentacija RETÜL bikefittinga.

Da li ste se ikada vratili s vožnje bicikla s bolovima u koljenu, leđima, vratu, zglobovima na rukama? Da li vam se ikada dogodilo da nakon biciklističke dionice niste mogli trčati radi tih problema? Da li pokušavate dobiti agresivniju i najaerodinamičniju poziciju na biciklu a da ne izgubite performanse? Da li pokušavate poboljšati ekonomičnost svoje vožnje? Da li ste proveli sate i sate istraživajući i gledajući na internetu razno razne pozicije i teorije, te pokušali kopirati iste? Kupujete li novi bike ili prelazite na TT bike a ne želite pogriješiti u veličini i mogućnosti podešavanja pozicije?

Odgovor na sva pitanja daje MSI-LAB. Tu možete izvršiti RETÜL mjerenje i pozicioniranje bicikla  utemeljeno znanstveno priklupljenim podacima. Više nema prst na glavu i ja mislim da bi to trebalo biti ovako ili probaj malo voziti na taj način pa ćemo vidjeti. Ovo nije klasnično mjerenje koje se bazira na antropometrijskim mjerama već pravo 3D mjerenje u kojem su moguće greške svedene na minimum. Svaki pomak u poziciji ima svoj razlog.

 

O MSI-LAB-u

 

MSI-LAB je ime koje govori o znanosti, iskustvu i sportu. U njemu radi team mladih, stručnih ljudi koji imaju izrazito entuzijastički pogled na sport i posao s kojim se bave. MSI-LAB tim čine Matic Batagelj, Sašo Rupnik i dr. Ivan Magno

Sada na jednom mjestu možete dobiti sve informacije i upoznati sa načinom rada RETÜL bike fitting sistema te možete pitati sve šta vas zanima u vezi sistema, načina rada i pozicije na biciklu.

Prezentacija će se održati u subotu 17.12.2011. s početkom u 20h u prostorima HOMOLUDUS fitness centra, Radnička 1A (VB-CENTAR, ulaz kod rampe u gospodarsko dovrište s desne strane IGLU SPORTA)

 


Prijave za prezentaciju: 
Marko Miličić
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Mob: +385 99 2222 772


VIŠE INFORMACJA:
Više informacija o MSI-LAB na stranici: www.msi-lsb.si
Više informacija o Triatlon Klubu Swibir na stranici: www.tkswibir.hr
Više informacija o triatlonki Željki Šaban na: www.zeljkasaban.com

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.