Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prijavi se i trči kroz zavičaj bajke
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Goga Blažević Salopek   
Četvrtak, 08 Lipanj 2017 11:09

Trčiš? Voliš izazove? Priroda ti puni baterije? Super, jer i ove godine veliki zaljubljenici u kretanje i stručnjaci za dobru zabavu, Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, organizira četvrto izdanje utrke Ogulin trail, a ujedno i treće kolo EGS KontinenTrail lige. 

Datum je 09. rujna i rezerviraj ga odmah jer ćeš doživjeti očaravajuće ljepote zavičaja bajke, mističnu privlačnost rijeke Dobre i legendarnog Kleka! Sav taj prirodni spektakl će biti upotpunjen detaljno obilježenim stazama, timom koji će ti na kontrolnim točkama okrijepiti, ne samo tijelo, već i dušu, budnim okom uvijek spremnog HGSS-a, nagradama naših sponzora (Easy Going Store) te veselom ekipom koja će te na finišu dočekati sa domaćom hranom.

Možeš izabrati jednu od dvije utrke: «Kosjenku» koja je duga 13,5 km, sa visinskom razlikom od +600m, a koja prolazi preko šarmantnog Stošca ili izazovniju utrku preko Kleka po imenu «Regoč», dugačku 33km i sa +1600m visinske razlike.
Prijave se vrše isključivo online na web portalu stotinka.hr. Možeš se prijavit već danas ili najkasnije do 31. kolovoza u 22.00h. 
Oprez – Organizatori garantiraju predivno trkačko iskustvo I dobru zabavu!

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.