Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Projekt - Trail Running Croatia
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 05 Veljača 2013 21:25

Ovih dana objavljen je novi projekt, web stranica Trail Running Croatia čija je osnovna namjena promocija trčanja po stazama u Hrvatskoj među stranim državljanima. Ideja je približiti strancima staze, informirati ih o utrkama koje kod nas postoje te povezati našu trkačku zajednicu sa zainteresiranim strancima, ne misleći pri tom samo na trkače koji traže neku utrku u Hrvatskoj na koju bi ciljano doputovali, već i na sve one strance koji žive u Hrvatskoj, rade, dolaze na godišnji odmor, sve one koji bi možda i otišli negdje trčat da znaju gdje, kada, s kim.

Stranica je osmišljena da pokriva sljedeće teme:

Staze (engl. Trails)
Popis staza po kojima volimo trčati. Ne popis svih staza po kojima smo trčali. Prevelika šuma informacija djeluje jednako negativno kao i nedostatak istih, pa je autor smatrao da je dovoljno za svako područje je predstaviti nekoliko preporučenih staza (4-5)

Utrke (engl. Races)
Popis prezentiranih utrka će definitivno biti vezan za utrke po prirodi, kako velike tako i manje lokalne utrke i pružiti osnovne informacije, zainteresirati goste i preusmjeriti na stranice organizatora (ukoliko postoje na engleskom).

Kontakti (engl. Contacts)
Želja je skupiti pojedince iz različitih regija koji bi bili voljni objaviti svoje kontakt podatke kako bi ih stranci mogli kontaktirati, pridružiti im se na nekom treningu, utrci, organizirati zajednički izlet na čisto dobrovoljnoj bazi.Ideja je spojiti ljude sličnih interesa, povezati malo našu trkačku zajednicu s vanjskom, upoznati ljude, razmijeniti priče…

Vijesti (engl. News)
Kratki pregled vijesti za strance o događanjima u Hrvatskoj, najave nekih novih trka, prezentacija nekih novih regija i staza u tim regijama.

Uz samu stranicu, pokrenuta je i Facebook grupa te Twitter account. Kako bi cijela priča što više zaživila.

Proširite vijest među vašim prijateljima trkačima iz drugih država za koje smatrate da bi im trebale takve informacije.
Ako želite pomoći u obliku preporuka nekih staza s područja koja nisu pokrivena, javite se na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.