Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Running is in the air
(Rejting 5.00 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Ivo Maronić   
Srijeda, 26 Veljača 2014 13:05

Dođite 27. veljače na osječku Promenadu  i postanite dio rastućeg trkačkog pokreta u gradu na Dravi!

Nakon zimske stanke, u četvrtak 27. veljače 2014. s početkom 17:15 počinje proljetni dio trkačke Lige 031 powered by Ferivi. Ove sezone Trčimo zajedno 14 proljetnih i 9 jesenskih kola!

Za ukupni poredak lige svakom se natjecatelju boduje deset najboljih rezultata u proljetnom i šest najboljih rezultata u jesenskom dijelu lige. Bodovi ostvareni za svako kolo računat će se prema postignutom plasmanu.

Trkačice&trkači podijeljeni su u kategorije:

Žene: U 20, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Muškarci: U 20, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 + 

Ukoliko niste zainteresirani uključiti se u borbu za ukupni poredak ili vas obveze sprječavaju u tome, pridružite nam se na jednom od kola.

Za one koji dolaze prvi put, dužina utrke je 5,77 km, a start i cilj su na osječkoj Promenadi ispred Doma VK Iktus. Okupljanje i prijave počinju pola sata prije starta.

 

Trči se Promenadom uz desnu obalu Drave, prelazi cestovni most (Most dr. Franje Tuđmana) i prolazi lijevom obalom kroz kupalište Copacabana. Nastavlja se Promenadom do pješačkog mosta i skreće desno na stazu za nordijsko hodanje (zelena staza). Na kraju zelene staze skreće se ulijevo i ponovo spušta na Promenadu, prelazi pješački most i trči do cilja kod Doma VK Iktus. 

Startnina za pojedino kolo iznosi 10 kn, a uključuje startni broj, obradu i objavu rezultata i fotografija tekućeg kola na www.liga031.com te okrjepu u cilju.

Na ligi nije bitno koliko ste brzi/spori, sam plasman ne donosi nikakve velike nagrade, već zadovoljstvo druženja s istomišljenicima i mogućnost trčanja u grupi J

P.S. Liga se održava bez obzira na vremenske (ne)prilike. Trči se na vlastitu odgovornost! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.