Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
STARO za NOVO humanitarka!
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Ernest Kiseljak   
Četvrtak, 02 Siječanj 2014 18:29

Ljubitelji zimskih sportova... vaš Surf Shop nudi vam duhovnu i materijalnu obnovu. Želite se povoljno obući u novu Horsefeathers jaknu i hlače? 

Donesite svoju staru ski ili snowboard jaknu i odnesite novu Horsefeathers jaknu s 50% popusta! Mi ćemo vašu staru jaknu donirati domu za djecu Nazorova podružnica A.G. Matoš. 

 

Već godinama Surf Shop surađuje s domom za djecu A.G. Matoš i njihovom sportsko kajakaškom sekcijom kroz novčane donacije iz humanitarnih aukcija kajaka. Novac koji tako doniramo nije velik ali svaka je pomoć toj djeci velika.

 

Razgovarali smo s odgajateljem u domu A.G.Matoš i saznali da su upravo zimske sportske jakne to što bi im super došlo...

Mi vas pozivamo da nam se pridružite i osim dobrog popusta koji ćete ovako uhvatiti za kupovinu jakne ili hlaća, poklonite jaknu ili hlače koje vam više nisu in, ili ste je jednostavno prerasli.

Opširnije LINK

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.