Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sajam planinarstva i rabljene planinarske opreme u Splitu
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 10 Travanj 2013 13:40

Sve zainteresirani planinari, vodiči, alpiniste, speleolozi, spašavatelji, penjači, te svi zaljubljenici u planine i prirodu, pozvani su posjetiti Sajam planinarstva i rabljene planinarske opreme, jedinstveno događanje koji će se održati 19. travnja (petak) 2013. godine, od 16 do 20 h na prostorima ribarnice u Marmontovoj ulici u Splitu.

Koji je zapravo cilj ovoga zbivanja? Prije svega, promocija planinarstva u Splitsko – dalmatinskoj županiji, i stoga se pozivaju sva planinarska društva s ovih prostora da se odazovu i da na Sajmu promoviraju svoje planinarske škole, planinarske ture i druge svoje aktivnosti.

Uz  samu promociju planinarstva svi zainteresirani posjetioci moći će razmjenjivati, kupovati ili ponuditi svoju rabljenu ili novu planinarsku opremu.

 

Sigurno kod kuće imate komade planinarske opreme koje ne koristite, a dobro će doći onima koji su tek upisali planinarsku školu ili tek počinju s planinarenjem. Naravno ima i onih koji bi zamijenili opremu za modernije modele.

Sajam se organizira na volonterskoj bazi i otvorenog je tipa – „banci“ su na raspolaganju svima koji dođu nešto ponuditi.

Organizatori: SAK Ekstrem, HPD Mosor, PK Split 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.