Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sklopljena prijateljstva i novi triatlonci najveće bogatstvo ovogodišnje triatlon lige
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Jelena Sekelj; foto Zvonko Mikašek   
Nedjelja, 16 Rujan 2012 21:18

Završena je Felt triatlon liga koja se održavala u varaždinskom Aquacityu. Nakon usješne sezone, organizator Triatlon klub 042 šalje nam rezime sezone. 

Prošla su točno dva tjedna od kada je i posljednji natjecatelj prošao ciljem Felt triatlon lige. I dalje dobivamo pozitivne povratne utiske od naših sportskih kolega i pohvale za organizaciju lige. Ali i upite što ćemo dalje novog organizirati. Jer sa Aquacitya su se svi vraćali ispunjeni pozitivnom energijom, bogatiji za novo iskustvo i sa sklopljenim novim prijateljstvima. 

Felt triatlon ligu je već četvrtu godinu za redom na „varaždinskom moru“ Aquacityu organizirao Triatlon klub 042. Ove je godine to bilo uz podršku tvrtke Matis adria d.o.o. koja za svako kolo osigurava nagrade za tombolu i glavnu nagradu-cestovni bicikl Felt.  

 

Na samom početku Felt triatlon lige isticali smo da nam je cilj osim iskusnih triatlonaca i profesionalaca privući što više rekreativaca da probaju triatlon. Mladima i rekreativcima na taj smo način pružili kvalitetan sadržaj tijekom ljeta i mogućnost da zdrav život i kretanje u prirodi spoje s ugodnim druženjem. Na Aquacityju, u društvu iskusnih triatlonaca, svi su oni postali triatlonci. I na tome smo iznimno ponosni. Uspjeli smo približiti triatlon „običnim“ ljudima, potaknuti ih na bavljenje sportom i pokazati koliko je triatlon dobar za održavanje kondicije i zdravog načina života. 

Organizacija ovakvih natjecanja iznimno je zahtjevna, što zna svatko tko je ikad organizirao jedno triatlonsko natjecanje. A triatlon liga koju je organizirao Triatlon klub 042 trajala je čak 8 kola! 8 kola trebalo je organizirati suđenje i mjerenje na plivanju, biciklu i trčanju, osiguravati promet, prijavljivati natjecatelje i davati im startne brojeve, organizirati okrjepu i čuvanje stvari, obraditi rezultate … i tako iz kola u kolo. Spomenimo i da je na ligi sudjelovalo ukupno 166 natjecatelja, a prosječan broj natjecatelja po kolu bio je 71 natjecatelj. Ukupno je ostvareno 568 nastupa što znači da je svaki od 166 natjecatelja došao na ligu točno 3 i pol puta!

Liga, osim po broju natjecatelja, bila je uspješna i po rezultatima te su tako ove godine postavljena tri nova rekorda lige. U ženskom sprintu rekord ima Slovenka Marta Ivanušić, u muškom sprintu velika nada mlađi junior TK042 Adam Rožmarić a u ženskom supersprintu Slovenka Jasmina Vučko. 

Sve to, uz požrtvovni rad članova Triatlon kluba 042 i njihovih obitelji na čelu s Predsjednikom Ladislavom Gregorinčićem, zamjenikom,  predsjednika Antunom Beloševićem i voditeljem lige Dubravkom Knolmajerom ne bi bilo moguće bez naših dragih prijatelja koji su nam nesebično, iz kola u kolo, pomagali u organizaciji lige. I ovom prilikom im želimo reći veliko HVALA!  

Tomislav Kelemen nakon natjecanja je prvi odlazio kako bi nas već isti dan dočekali obrađeni rezultati. Gospođa Olgica Friščić, kojoj je pomagala i kći Iva, bila je nezamjenjiva na suđenju. Karlo Čović svako nas je kolo sa osmjehom i bodrenjem dočekivao na okrjepi a Đurinić Davor osiguravao je okretna mjesta. Još jednom, hvala Vam!

I hvala svim članovima kluba koji su sudjelovali na organizaciji triatlon lige, a nismo ih ovdje posebno isticali.  

I što reći za kraj ovog teksta? Uživali smo zajedno s Vama, dragi naši gosti, na ovogodišnjem izdanju triatlon lige na Aquacityu. Veselili smo se vašim rezultatima i vašim veselim licima nakon utrke. Posebno smo se veselili mladima i rekreativcima koji su hrabro stali na start utrke i po prvi puta probali triatlon. I onda se ponovno vraćali.  

 

I upravo stvaranje novih triatlonaca najveće je bogatstvo proizašlo iz ove lige. Triatlon klub 042 nastavit će tim putem i već sada se veselimo našim ponovnim susretima.  

Pratite nas na Internetu na www.tk042.hr ili na Facebooku jer uskoro slijede nova sportska druženja na zajedničkim treninzima i utrkama koje ćemo organizirati. Svi vi koji ste zainteresirani za članstvo u klubu ili za suradnju sa našim klubom ne ustručavajte se kontaktirati nas. Očekuje vas složna i uvijek zabavna ekipa Triatlon kluba 042 s kojom druženje može pozitivno promijeniti i vaše živote.

Očekujemo Vas!  

Vaš TK042! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.