Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Svjetski dan snowboarda na Sljemenu
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: skijanje.hr   
Četvrtak, 23 Prosinac 2010 13:00

Jubilarni 5. Svjetski dan snowboarda održan je protekle nedjelje na Zagrebačkoj gori.

EuroSIMA, europsko udruženje za promociju "daskaških" sportova, u suradnji s preko 134 organizacije u 34 zemlje svijeta, uspješno je organiziralo i proslavilo 5. Svjetski dan snowboarda. Domaće proslave najavljene su na Platku (otkazano) i Sljemenu, a održana je samo ova na Sljemenu. Zagrebačku goru je posjetilo dvjestotinjak snowboardera i građana, te se uz prvi ovogodišnji "session" družilo do sitnih popodnevnih sati.

Vrijeme je također poslužilo, te uz 40cm snijega i sunce atmosfera je bila potpuna. Bez obzira na činjenicu da skijalište ne radi, odaziv snowboardera je bio odličan. Zanimljivost su bili gosti iz dalekih zemalja poput dvoje Japanaca snowboardera, te posjetitelja čak i iz Afrike!

EuroSIMA već petu godinu organizira Svjetski dan snowboarda, s ciljem promocije snowboard sporta u svim zemljama, te poticanja lokalnih zajednica na organizirano druženje i aktivnije sudjelovanje u sportu.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.