Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Trail kroz kulise Game of Thrones-a
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016 23:15

Ušće Žrnovnice bilo je ove subote startna pozicija drugog kola STrka trail lige sponsored by Easy Going Store, na kojem se pojavilo skoro 80 ljudi i jedan pas.

Staza je dalje uz šetnicu vodila prema usponu na Poljičku planinu posjetivši kamenolom koji je prošle godine bio kulisa popularne Game of Thrones serije.

 

Plan lige je svaki vikend održati utrku na drugoj lokaciji, a sve utrke su prilagođene i iskusnim trkačima i početnicima. Ovu stazu je trasirao lokalni trail trkač Filip Sinovčić koji je angažirao lokalnu ekipu kao volontere utrke.

 

I ovaj, za mjesec siječanj izuzetno topao vikend, najbrži su bili Marin Koceić i Katarina Kokan.

Koceić je stazu 5,2 km dužine i 120 metara nadmorske visine završio u vremenu 22:40. U obje konkurencije druga mjesta su zauzeli članovi AK Dubrovnik, Biljana Taslak kod žena i Ante Živković kod muškaraca.

 

Pobjednici su dobili jedinstvene nagrade, prvoplasirani 5 kg brašna, drugoplasirani 2,5 kg, a trećeplasirani 1 kg, a posebno je zato što je pšenica domaće proizvodnje (Dugopolje) i samljevena je na stari način kamenim mlinskim kamenom u stoljetnoj mlinici koja se nalazi u Žrnovnici (Antoničin mlin).

 

Liga se nastavlja slijedeću subotu utrkom nedavno uređenom šetnicom kroz Kliško polje.  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.