JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser. , bicikala, koristiti" /> Tulum Sindikata biciklista | Adventure Sport :: Prvi cjeloviti pustolovno-sportski portal u Hrvatskoj :: Adrenaline On - Line!
            Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Tulum Sindikata biciklista
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Subota, 04 Veljača 2012 20:15

Pomozite izgraditi mobilno parkiralište za bicikle – dođite na Tulum Sindikata biciklista u Tvornicu 7. veljače!

U Malom pogonu Tvornice 7. veljače na Tulumu Sindikata biciklista, nastupati će bendovi Skaut i ABOP te DJ-i Oli Dobolli i P.D. Ricco. O nastupima ABOP-a sigurno ste već čuli, ako ih već niste slušali na posljednjem koncertu u prepunoj Tvornici, a Skautov hit za film Koko i duhovi - Daj mi pokaži prijatelja - jednom kad čujete, ne izlazi iz glave. Pečat garancije na dobar provod daju dva DJ-a, Oli Dobolli i P.D. Ricco, koji će mali pogon rasplesati do kraja!  No to nije sve – za vizualni spektakl pobrinut će se VJ I.M. Klif.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

Sav prihod od tuluma ide za mobilni biciklistički parking koji će se u budućnosti koristiti na različitim lokacijama, a koji obrisima izgleda poput automobila – i koji tako poručuje da na jedno pakirno automobilsko mjesto stane deset bicikala.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

No osim toga, Tulum se događa u Tjednu prosvjetljenja! Tjedan prosvjetljenja je akcija Sindikata biciklista i biciklističkih trgovina u kojoj trgovine u tom tjednu (od 6. do 11. veljače) daju popust na asortiman svjetala.

Karte po cijeni od 20 kuna u pretprodaji, možete kupiti na blagajni Tvornice, u Kinu Europa i u Zoni Tvornice (prolaz Neboder). Cijena karte na dan koncerta iznosi 35 kuna a zabava počinje u 20 sati.

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.