Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Upoznaj Zagreb kroz Cajtnot izazov
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Sandra Bortek   
Četvrtak, 09 Ožujak 2017 22:07

Ožujak nam donosi novi Cajtnot izazov - jedinstveni doživljaj i avanturu gradskim ulicama na kojoj sudionici rješavajući maštovite pitalice otkrivaju grad Zagreb

Odmakom od klasičnih utrka u kojima uvijek pobjeđuju najbrži, Cajtnot je sasvim drugačiji koncept koji daje priliku svima. Biti najbolji ovdje znači odgovoriti točno na što više maštovitih pitalica složenih u stihove. Kako i samo ime izazova kaže - “u cajtnotu ste” tj. limitirani ste vremenom, a u ovom slučaju to je dva sata unutar kojih treba riješiti što više zadataka i vratiti se u cilj.

Prvo izdanje Cajtnota održano u prosincu izazvalo je veliko oduševljenje među sudionicima koji su i bili poticaj za novo proljetno izdanje. Novi Cajtnot izazov održat će se u nedjelju 26. ožujka s početkom u 10h, a start je u Harat’s Pubu Potepuh iznad Dolca. Prijave se isključivo primaju online, a sve informacije dostupne su na Facebook stranici @RunZagreb i web stranici www.runzagreb.com.

 

Cajtnot izazov (Cajtnot urban challenge) je izazov za svakog sudionika. To je avantura gradskim ulicama kroz koju se na aktivan način upoznaje grad Zagreb, a sve u društvu prijatelja jer se nastupa u dvočlanim timovima. Cajtnot nas vodi kroz zagrebačku povijest, otkriva skrivene kutke, golica našu maštu, budi u nama istraživače, uči nas, daje osjećaj timskog duha, diže iz fotelje i potiče na kretanje.

Cajtnot je jedinstveni doživljaj!

Cajtnot izazov je projekt Run Zagreb tima koji već iza sebe ima niz zanimljivih projekata među kojima su i trkački razgledi grada. Da je vizija ovog tima i puno veća, govori činjenica da su lani bili jedan od pobjednika Startup Factory Zagreb natječaja te finalisti Zagreb Connecta, a danas razvijaju mobilnu aplikaciju za audio trkačke ture.

Oni su zaljubljenici u trčanje i putovanja, prirodu i svoj rodni grad pa sve čega se dotaknu sigurno ima veze s trčanjem. Ipak, Cajtnot izazov nije namijenjen samo trkačima. Cajtnot je event za prijatelje, zaljubljene, trkače, hodače, za velike i malo manje, stoga su svi pozvani da se okušaju u ovom zabavnom izazovu i pokažu koliko poznaju Zagreb.

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.