Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Vela Strka + Vela Luka = Vela Zabava
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 21:25

I ove godine u okviru Vela Luka Outdoors festivala održati će se trail utrka Vela Strka. Staza označena trakicama i strelicama vodit će trkače kroz najatraktivnije lokacije zapadnog dijela otoka Korčule. 

Tako će imati prilike popeti se na jedan od najljepših vidikovaca na Jadranu, brdo Hum na kojem se nalazi austrougarska utvrda iz 19st. Proći će kroz staro i napušteno selo Dub, a kao najveću atrakciju na kraju staze posjetit će geološki fenomen i jedno od najznačajnijih arheoloških lokacija na Mediteranu - Velu Spilu.

Natjecatelji mogu odabrati između dvije staze. Mali trail, dužine 11 km i s oko 500m uspona ili Veli trail, dužine 23 km i s oko 850 m uspona. 

Isti dan sa Vela Lučke rive startat će i biciklistička utrka na stazi dugoj prekrasnih 28 km uz kombinaciju asfalta, poljskih makadamskih puteva i singletracka uz samu obalu! Informacije o utrci možete vidjeti OVDJE

 

Nakon što naš proslavljeni alpinist Stipe Božić dodijeli nagrade najboljima sve očekuje odlična zabava uz bogatu ponudu hrane i pića. Osim po izvrsnoj stazi utrka je već poznata i po dobrom provodu nakon utrke, a i po dobrim nagradama koje je oigurao BIM sport. 

Organizatori su i za one što putuju na otok osigurali prijevoz Jadrolinijinim trajektima u pola cijene i besplatan smještaj u sportskoj dvorani (treba ponijeti vreće za spavanje i podloške).

Više informacija o utrci možete naći na www.ttk-strka.hr

Da bi osigurali bogat startni paket morate se prijaviti na vrijeme na www.stotinka.hr

Isti dan sa Vela Lučke rive startat će i biciklistička utrka 30 km duga. 

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.