Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Watersport Festival Rijeka 20.-22.lipnja
(Rejting 0 od 5)
Kroz Hrvatsku
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 02 Lipanj 2015 20:38

Ususret prvom danu ljeta i Europskom danu vodenih sportova od 20. lipnja Riječani će uživati u ljetnim radostima uz WATERSPORT FESTIVAL koji će se odvijati na Kantridi! 

Plaža Ploče, ispod bazena na Kantridi, koja se iz godine u godinu može pohvaliti plavom zastavom, u 3 dana trajanja prvog Watersport Festivala Rijeka udomit će sve one koji su željni dobre zabave, vodenih sportova, natjecanja, ali i one koji su najglasniji kad treba, prirodno nadareni za podršku, a kunu se u onu „hvali more, drž’ se kraja“!
Primorsko-goranska županija kolijevka je hrvatskog turizma, Rijeka je oduvijek poznata kao pomorski i lučki grad, grad na najatraktivnijoj poziciji upravo za međunarodni festival pustolovnog turizma, aktivnog odmora i rekreacije na otvorenom. Sve to krije se iza imena Watersport Festival Rijeka!
Tako su organizatori, agencija KLIK Marketing uz potporu Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, TZ Grada Rijeke, TZ Kvarnera, Županijskog sportskog saveza i Riječkog sportskog saveza, odlučili od 20. do 22. lipnja na plažu Ploče smjestiti mnoštvo atraktivnih vodenih sportova.
Watersport Festival Rijeka podijeljen je u 3 dijela – prezentaciju vodenih sportova, izložbeni dio i zabavno-glazbeni dio. Sjajna će to biti prilika i za poduzetnike te za razne sportske udruge da prezentiraju ono najbolje što nude, te da Rijeku dodatno ucrtaju na međunarodnu mapu turizma, zabave i sportskih festivala! Osim samih natjecanja važno je istaknuti da će se mnogi moći okušati u pojedinim sportovima uz instruktore, te da se ulaznica za Watersport Festival Rijeka ne naplaćuje.
Zato, izaberite najbolje sunčane naočale, pripremite kremice za sunce i pridružite nam se na Kantridi od 20. do 22. lipnja 2015. na prvom Watersport Festivalu Rijeka! 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.