Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Putujte po nacionalnim parkovima Sjeverne Amerike
(Rejting 5.00 od 5)
Nakon sporta
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 23 Studeni 2010 00:00

HPD "Lipa" Sesvete poziva na predavanje 20 VELIČANSTVENIH NACIONALNIH PARKOVA SJEVERNE AMERIKE, koje će biti održano u četvrtak, 25. studeni 2010. u čitaonici Knjižnice Sesvete s početkom u 18.30 sati.


Ovo putovanje kroz svijet najljepših nacionalnih parkova Sjeverne Amerike uz bezbroj prekrasnih fotografija prezentirat će Igor Vresk koji je prošle godine u 40 dana obišao sve ove nacionalne parkove pri čemu je prošao više od 13.000 km. 

 

 

Igor je četrdesetogodišnjak i osebujna je osoba: voli putovati, a bavi se planinarenjem, alpinizmom, biciklizmom, skija i jedri... Pored puno obilaska europskih planinskih zemalja, posjetio je Južnu Ameriku (Peru, Čile, Argentina, Brazil, Urugvaj ...), Indiju, Maroko (Visoki Atlas), Tursku, Grčku, Tunis, Egipat ...  
Nadamo se da će zainteresirati Vašu pažnju.  
Ulaz je slobodan

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.